Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Alex Salmerón somrient

La vida d'Álex Salmerón, el possible substitut de Bosco Martínez-Bordiú

Coneixem la possible nova il·lusió d'Adara Molinero

Bosco Martínez-Bordiú va durar a la vida d'Adara Molinero tot just un parell de mesos. La finalista i el guanyador de 'Supervivientes' van tancar el mes d'agost passat els rumors de crisi confirmant que ja no estan junts. Ara, Adara, pel que sembla, estaria novament il·lusionada amb Álex Salmerón, un jove amb qui se l'ha vist de passeig pels carrers de Madrid.

Adara sembla haver superat el final del seu breu romanç amb Bosco Martínez-Bordiú. L'afortunat és un jove fins ara desconegut i la professió del qual és la d'entrenador professional d'esportistes. La parella va començar a intercanviar likes i comentaris en xarxes, segons sembla, des de mitjans de setembre.

Bosco Martínez-Bordiú i Adara Molinero als estudis de Mediaset
Bosco i Adara van anunciar la seva ruptura a finals d'agost | Mediaset

Álex Salmerón podria ser la nova il·lusió d'Adara Molinero

Salmerón, de 36 anys, és madrileny i actualment resideix a Galícia. Tot i això, la distància no és un impediment i ell s'hauria desplaçat a Madrid diverses vegades per quedar amb Adara.

El programa 'Socialité' es feia ressò de la notícia i unes imatges en exclusiva de la parella passejant pels carrers de la capital. Però no només això, l'espai de Telecinco comptava amb el testimoni d'una persona que hauria coincidit amb Adara i Álex. Un testimoni ocular que assegurava que aquests s'havien mostrat afectuosos l'un amb l'altre.

'Socialité' es posava en contacte amb Adara per confirmar la relació. L'exhostessa, sense negar la seva relació, jugava a despistar, si bé al principi es quedava uns instants en silenci, no esperava aquesta pregunta.

«És un amic», començava dient Adara. «Com molts que tinc, i amigues també... Seria una ximpleria mentir-te, perquè després sortiria alguna cosa». Tot i això, i encara que mostrava gran seguretat amb la seva resposta, l'exsupervivent va demostrar més nerviosisme quan se li va esmentar que havien estat vistos junts fent-se petons pels carrers de Madrid.

Muntatge d'un primer pla d'Adara Molinero somrient i Alex Salmerón, la seva suposada parella
Álex Salmerón podria ser l'home que ara ocupa el cor d'Adara Molinero | catalunyadiari.com, Mediaset, Instagram, @salmeron.alex

De moment no hi ha gaires més dades sobre la nova il·lusió d'Adara. Recordem una publicació recent en què la madrilenya escrivia al seu perfil d'Instagram: «Que valents són els cors trencats que encara continuen estimant». Potser era una pista que el seu cor tornava a bategar enamorat.

Va ser la mateixa Adara qui confirmava a Europa Press que ella i Bosco havien finalitzat la seva relació: «Ja no estem junts», apuntava. L'ex de Rodri Fuertes es referia, llavors, al nebot de Pocholo com «una persona meravellosa» alhora que li desitjava «el millor». Ara, pocs mesos després, sembla que la influencer està preparada per començar una nova relació.

Bosco i Adara van trencar a finals del mes d'agost passat

Álex Salmerón es defineix al seu perfil d'Instagram com a coach i exesportista professional. De fet, el madrileny acaba de posar en marxa un nou projecte a La Corunya. Academia, un desafiament enfocat «als esportistes que busquen treure el màxim rendiment a la seva carrera esportiva».

Caldrà esperar les properes setmanes per veure si Álex, l'amic d'Adara, és més que això, un amic. Als seus 30 anys, Adara ha tingut temps per enamorar-se i desenamorar-se diverses vegades. Des que es va donar a conèixer li hem conegut parelles com Pol Badia, Hugo Sierra, Gianmarco Onestini, Rodri Fuertes i Bosco Martínez-Bordiú.

Tots han estat protagonistes de més d'un i de dos platós de Telecinco. De tots ells, Hugo Sierra és un dels homes més importants de la seva vida, és el pare del seu fill Martín. Una curta, però intensa relació de què ha quedat el vincle més important que els unirà tota la vida.