Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Julia Janeiro mirant a la càmera i somrient

Julia Janeiro ja ha publicat les imatges de la seva última i divertida festa

Julia Janeiro comparteix amb els fans la seva nit amb amics

Julia Janeiro ha tornat a les xarxes socials compartint l'última festa a què ha assistit. La filla de Jesulín de Ubrique no sol compartir gaires moments de la seva vida íntima, però en aquesta ocasió ha fet una excepció.

Des que va decidir mantenir un perfil baix, Juls, com familiarment se la coneix, procura protegir alguns aspectes del seu dia a dia. En les seves publicacions sol lluir com una autèntica influencer i presumint del seu alt nivell de vida.

Julia Janeiro s'ho passa d'allò més bé en una discoteca

Julia Janeiro va passar de ser notícia i protagonitzar diversos enfrontaments amb alguns col·laboradors de 'Sálvame', a desaparèixer dels mitjans. Va comprendre que no volia ser un personatge famós i va prendre la determinació de guardar silenci.

Tan bon punt va complir la majoria d'edat, el seu rostre ja era conegut i no va trigar a estar vinculat als problemes familiars. Sobretot després de conèixer-se com el seu pare es feia càrrec dels seus capricis mentre a la seva germana, Andrea, no li pagava els estudis.

Post de Julia Janeiro d'Instagram el 5 de novembre de 2022
Julia Janeiro s'ho passa d'allò més bé amb els seus amics | @julsjaneiro, Instagram

Sigui com sigui, Julia va decidir desmarcar-se i no pronunciar-se sobre el tema. El seu compte d'Instagram està ple de fotos d'ella presumint d'un físic espectacular i d'un nivell de vida alt. No són poques les imatges de viatges exclusius i peces de roba de les més altes firmes.

És evident que la jove de 20 anys sap treure partit a la seva faceta com a influencer i que gaudeix al màxim del seu temps lliure. N'és una prova l'última publicació que ha compartit on veiem Julia en una discoteca passant-s'ho d'allò més bé amb els seus amics.

La jove, bengala a la mà, balla de manera divertida mentre un jove desconegut fa el mateix amb ella. Com a qualsevol noia de la seva edat, a la filla de Jesulín i María José li agrada gaudir de la nit madrilenya al costat del seu cercle més íntim.

De moment, sembla que ho fa en solitud i que continua estant soltera després de trencar amb la seva darrera relació. La mateixa Julia va confessar ser molt exigent en l'amor i que per això li costava mantenir una relació. Segons va confessar, el seu desig era trobar algú que la cuidés igual que el seu pare cuida la seva mare.

A què es dedica Julia Janeiro?

Poc es coneix sobre la vida personal de la Julia des que va decidir mantenir-se allunyada dels mitjans. Gràcies al seu pare vam saber que segueix residint a Madrid i que es trobava «estupendament».

Però el que més crida l'atenció és d'on treu els diners per portar aquest alt nivell de vida del que presumeix a Instagram. L'hem vist lluint estilismes i complements de les firmes més destacables i poc se sap sobre a què es dedica.

Post de Julia Janeiro a Instagram amb un primer pla de la seva cara seria el 28 d'agost del 2023
La filla de Jesulín de Ubrique es guanya la vida com a 'influencer' | @julsjaneiro, Instagram

Poc després de saltar a la fama, les marques ja es disputaven treballar amb ella i Juls no va dubtar a treure'n partit. Va començar el seu camí com a influencer on l'hem vist lluint modelets i complements de luxe. Una activitat que, sens dubte, li ha reportat una bona fortuna per viure còmodament.

Al principi es va rumorejar que volia dedicar-se al maquillatge, una altra de les seves grans passions i que se li dona especialment bé. De fet, ha compartit alguna foto fent de maquilladora. Tot i això, es desconeix si ha acabat exercint professionalment com a tal.

Sigui com sigui, la veritat és que la filla de Jesulín ha trobat a les xarxes socials la seva forma de vida. Molt diferent de la seva germana Andrea, qui va decidir posar terra pel mig i traslladar-se a Los Angeles on treballa als mitjans de comunicació. A diferència de Juls, la filla de Belén Esteban no té xarxes socials conegudes i manté el seu anonimat.