Imatge primer pla d'Aitana Ocaña amb el rostre serio i mirant a la càmera. Porta el cabell negre, curt amb serrell i llis. Madrid, juny de 2023

Surt a la llum el dineral que guanya Aitana a cada concert: és surrealista

El programa 'Fiesta' revela la increïble xifra que està guanyant la cantant per cada concert

Aitana Ocaña està en plena gira per presentar el seu nou àlbum 'Alpha'. El cap de setmana passat va ser a Màlaga i els propers concerts seran a Barcelona, els dies 12 i 13, al Palau Sant Jordi. Però quant guanya la cantant del moment per cadascun dels seus espectacles?

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Aitana Ocaña factura una gran quantitat de diners per concert

Aitana és una cantant que es va donar a conèixer a 'Operación Triunfo'. La catalana va quedar en segona posició al concurs i va captivar tothom amb la seva personalitat. Des de llavors, la seva vida ha anat a millor i gaudeix de tota mena de luxes.

Ara, amb el seu nou àlbum, Aitana està viatjant per tot el país a l''Alpha Tour'. Des del programa 'Fiesta' de Telecinco, han revelat la xifra que la cantant guanya per cada concert que fa.

Segons el programa del grup Mediaset, Aitana Ocaña guanya un dineral per cadascun dels seus concerts, concretament 150.000 euros. Un número que sembla surrealista, però que la cantant li està traient molt de profit.

Actualment, la catalana té un patrimoni valorat en cinc milions d'euros i s'acaba de comprar una mansió als afores de Madrid valorada en 800.000 euros. Aitana ha volgut reformar-la i comprar nous mobles per començar una nova etapa.

Si bé recordem, Ocaña fa uns mesos que va acabar la seva relació amb l'actor Miguel Bernardeau i no vol que res li recordi al seu passat amb ell, per això ha llençat tots els mobles antics i ha renovat el seu mobiliari.

Aitana criticada per les seves coreografies

Aitana es troba al mig d'una polèmica amb l''Alpha Tour'. Moltes persones acusen a la cantant de fer balls molt pujats de to i que no són aptes per a públics més familiars.

Tot i que Aitana s'ha defensat davant aquests comentaris: «Als meus concerts veig famílies senceres i vull seguir tenint aquest tipus de públic i que els més petits creixin amb la meva música», va declarar fa uns dies a Europa Press. Aquest cap de setmana a Màlaga, Aitana va fer referència a les crítiques: «Els canvis són experiència i tots els canvis són sempre cap a millor».

Cal recordar que en un passat van criticar a la catalana per tenir unes coreografies molt pobres als seus concerts i ara que s'ha posat de debò a treballar-les, la critiquen per ser massa reveladora.