Muntatge fotogràfic entre una imatge de Shakira i una de Joan Piqué, pare de Gerard Piqué

L'entorn de Shakira filtra el malnom que li ha posat al pare de Piqué

Al programa 'TardeAR' filtren el nom que Shakira fa servir per referir-se al pare de Gerard Piqué

Shakira continua sent el tema del dia. Com sabem, la cantant no té una bona relació amb Gerard Piqué des que va descobrir la infidelitat. El que no sabíem és que aquest mal rotllo també esquitxaria el seu exsogre, Joan Piqué.

A Telecinco, han revelat el malnom que la colombiana utilitza per referir-se a l'avi patern dels seus fills.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Shakira desitja la mort al seu exsogre a 'El jefe'

No és cap secret que Shakira no suporta a Gerard Piqué. La seva ruptura ha estat de les més mediàtiques i s'hi han vist involucrades diferents parts, entre les quals hi ha els pares de l'exfutbolista.

Si bé la relació de Shakira amb la mare de Piqué no era bona per si mateixa, resulta que la correspondència amb el pare era exactament igual. Per aquesta mateixa raó, la cantant no ha dubtat a venjar-se de Joan Piqué al seu darrer tema.

La frase «dicen por ahí que no hay mal que más de cien años dura, pero  ahí sigue mi exsuegro, que no pisa sepultura» és un dard directe cap al pare de l'exfutbolista.

El malnom de Shakira per a Joan Piqué

Dins aquest context, al programa 'TardeAR' de Telecinco, han destapat el nom que Shakira utilitza per a referir-se al seu exsogre. Un malnom força dur que la colombiana utilitza fins i tot davant dels seus fills, Sasha i Milan.

La col·laboradora Sílvia Taulés ha estat qui ha revelat el terrible malnom que Shakira fa servir per referir-se a Joan Piqué: Ogre. Una paraula que no només fa servir la de Barranquilla, sinó que també és usada per la seva família i el seu entorn més proper.

Shakira atribueix els seus problemes al pare de Gerard Piqué

La periodista també ha explicat que Shakira no pot veure a Joan Piqué perquè el culpa dels problemes actuals que té amb Hisenda. «El pare de Piqué és administrador de moltes de les empreses que té el seu fill i ella també estava en aquestes empreses», ha dit Taulés.

«El pare de Piqué no només fa d'assessor fiscal el seu fill, sinó que al seu moment també va ser una mica assessor fiscal de Shakira», ha afegit la catalana.

Imatge de Shakira seria
Se li acumulen els problemes a Shakira | Europa Press

D'aquesta manera, Shakira, que guarda un record dolent de Barcelona, atribueix al seu exsogre els problemes que està tenint amb la justícia. Si recordem, l'Agència Tributària li reclama 5,3 milions d'euros més interessos, i la Generalitat de Catalunya també demana una quantitat de 547.000 euros.

A més, la Fiscalia demana 8 anys de presó a la colombiana per defraudar 14,5 milions d'euros entre el 2012 i el 2014 a l'IRPF i l'Impost de Patrimoni. Això sense comptar els 23,7 milions d'euros de multa i els 18 anys sense incentius fiscals que se li exigeixen.

Veient-ho així, no és estrany que Shakira tingui tírria al seu exsogre, sobrenomenat l'ogre, i que en un passat hagi posat una bruixa al balcó mirant cap a la casa dels Piqué.