Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Gabriela Guillén feliç a l'aniversari d''El Turronero'

Gabriela Guillén: primeres paraules després de descobrir les intencions de Bertín

Gabriela Guillén trenca el seu silenci en saber què planeja fer el presentador

Gabriela Guiilén afronta els últims mesos d'embaràs embolicada amb l'última polèmica protagonitzada per Bertín Osborne. Fa uns quants dies es va saber que el presentador s'estava plantejant demanar una prova de paternitat i la fisioterapeuta ha arribat al seu límit.

Des que va saltar la notícia del seu embaràs, Gabriela s'ha sentit al focus mediàtic i la seva paciència s'ha esgotat. El que ha passat amb Bertín li està passant factura i no han estat poques les vegades que ha hagut d'anar a urgències. Ara, després de la decisió de l'andalús, Guillén hi ha reaccionat.

Gabriela Guillén i la seva resposta a les intencions de Bertín

Gabriela Guillén continua acaparant l'interès mediàtic per la seva relació amb Bertín Osborne i el fill que espera del presentador. La notícia del seu embaràs va copar els mitjans de comunicació i ha estat al focus de les últimes polèmiques protagonitzades pel cantant.

L'empresària es troba en el setè mes d'embaràs i, en lloc de viure'l en tranquil·litat, la veritat és que ho està passant francament malament. Principalment, per tot allò que envolta Bertín i les nombroses amants que afirmen haver tingut una relació amb ell.

Primer pla de Gabriela Guillén sent entrevistada a 'Así es la vida'
Gabriela no s'esperava que Bertín volgués fer-se una prova de paternitat. | Mediaset

Però si hi ha alguna cosa que ha fet que Gabi, com familiarment en diuen els seus amics, s'ensorri, és la decisió que ha pres Osborne. Mesos després de confirmar que seria pare de nou i que es faria càrrec del bebè, ara sembla que ha fet un pas enrere.

Segons les últimes informacions, Bertín estaria plantejant fer-se una prova de paternitat. Després de sospesar la idea, l'ex de Fabiola voldria assegurar-se que el bebè que espera Guillén és seu.

«És una decisió per lògica familiar, els ho deu a la seva família, a les seves filles, fills, Fabiola», comentava Paloma García-Pelayo a 'Y ahora Sonsoles'. «Està decidit, però esperarà que aquest bebè neixi», afegia.

Primer pla de Bertín Osborne amb rostre de perplexitat al carrer
Bertín Osborne vol assegurar-se que el fill que espera Gabriela és seu. | Europa Press

Aquesta decisió inesperada de l'andalús ha fet que Gabriela reaccioni i es pronunciï sobre això. Visiblement afectada per tot allò que s'està parlant, responia als micròfons d'Europa Press sense voler donar cap declaració. La fisioterapeuta va demanar «si us plau, una mica d'espai», i va confessar no poder-hi més. «Ja en tinc prou», afegia deixant palès com de malament li ha semblat la decisió de Bertín.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Gabriela Guillén està molt decebuda amb el presentador

Amics i familiars de Gabriela no poden amagar la preocupació que senten per ella. Són conscients que ho està passant molt malament i que Bertín no ha complert la seva promesa. El cantant va afirmar que es faria càrrec de tot i, avui dia, les informacions apunten tot el contrari. La fisioterapeuta va confessar a les seves històries la seva decepció profunda amb Bertín i com aquest s'ha despreocupat del seu embaràs.

Storie de Gabriela Guillén parlant amb els seus seguidors per Instagram
Gabriela confessa estar passant-ho molt malament. | instagram , @gabymagy

Ha assegurat que «no n'ha estat pendent» i que, després de la seva última visita a urgències, «no en vaig rebre més notícies». La noia no el veu des del mes de juliol passat i la seva actitud distant l'ha deixat molt descol·locada. La model estava convençuda que ell estaria al seu costat, però s'ha adonat que no és així.

Potser aquesta posició de Bertín respongui a les seves intencions de fer-se una prova de paternitat. Fins que no confirmi si el bebè és realment seu, no sembla tenir pensat preocupar-se ni fer-se càrrec de la situació.

Tot i això, Gabriela està patint les conseqüències i això l'impedeix gaudir plenament del seu embaràs. La model està molt il·lusionada davant l'arribada del fill i el que tem és que les polèmiques amb el presentador l'estiguin afectant. «Mira que he passat coses dures, però això sobrepassa tots els nivells», comentava, lamentant tot el que està passant.