Fotomuntatge entre Silvia Abril i Andreu Buenafuente

Andreu Buenafuente i Sílvia Abril encenen les xarxes amb la foto que tothom comenta

La parella ha sorprès els seus seguidors

Andreu Buenafuente és un dels còmics més populars del nostre país. Ara, tornarà a la que descriu el mateix com, 'casa seva', TV3. 'Vosaltres mateixos' és el nou programa del presentador, un talk show setmanal on el presentador conversarà amb persones anònimes.

Amb aquest nou programa es reincorporarà a la televisió pública. Segons va avançar Nació digital, el programa no s'emetrà directament pel canal de TV3 sinó per la nova plataforma. Així, després d'un llarg període per la televisió privada, Buenafuente torna on va començar tot per fer gaudir el públic català del seu humor.

Mentre última els detalls per al programa, l'humorista es troba descansant amb la seva dona, Silvia Abril. La imatge ha sorprès molts, ja que aquest cap de setmana es casava el seu excompany David Fernández i no van assistir al casament.

Les xarxes es fonen

Són, probablement, una de les parelles més seguides de Catalunya. Andreu Buenafuente i Silvia Abril formen un dels millors tàndems del país, i amb cada pas que fan, les xarxes es fonen.

Això és el que ha passat aquest cap de setmana, una imatge compartida per Andreu ha revelat què fa la parella en el seu temps lliure. El productor català va fer esclatar les xarxes amb una imatge on ha presentat el nou integrant de la seva família, un gos anomenat Balú.

Així ha passat el cap de setmana, envoltat de la família, de la terra i de Balú. Ni casaments, ni caos, l'Andreu demana tranquil·litat. Una tranquil·litat que troba a prop dels seus a casa seva.

Una imatge que ha fos la xarxa, ja que el seu exèrcit de seguidors s'ha enamorat completament del nou company del presentador.

«Què maco que és Balú», «Molt bonica foto, naturalesa: l'home, l'animal, la terra, la vegetació, l'oxigen, el firmament i els núvols i l'arbre on abraçar», o «Felicitacions pel Balú» , han estat alguns dels comentaris que heu rebut.

Aquest no ha estat l'únic instant que la parella ha compartit. La seva dona, Silvia Abril, també ha volgut deixar constància del cap de setmana que han passat. Ella ha optat per fer-ho mitjançant una història d'Instagram. I, malgrat que la imatge només va estar publicada durant 24 hores, n'hi va haver prou per cridar l'atenció de tothom.

Captura de pantalla d'una història d'Instagram de Silvia Abril
Sílvia Abril i Andreu Buenafuente gaudeixen del cap de setmana. | @silviabril, Instagram

Tal com ella mateixa va mostrar al seu compte, cadascú va passar el cap de setmana com va voler. Mentre ella va apostar per gaudir de les bones temperatures per prendre el sol i lluir bronzejat durant un temps més, l'Andreu va fer tot el contrari.

L'humorista apareix tot de negre, vestit i assegut al sol, al contrari de la seva dona. Al fons Balú, el seu gos, fent una migdiada a l'ombra. Una imatge que demostra que estan bé o, millor dit, molt bé.