Imatge primer pla de Quim Masferrer cara contenta

Quim Masferrer, molest durant una entrevista a Catalunya Ràdio: resposta demolidora

Quim Masferrer ha trencat el silenci

Avui és dilluns i això significa que és la nit de Quim Masferrer. No hi ha dubte que 'El Foraster' és un dels programes insígnia de la cadena i, a més, un dels més estimats per l'audiència. El programa presentat per l'humorista és un autèntic èxit, i així ho demostren les seves dades.

En els tres capítols d'aquesta novena temporada ha aconseguit una mitja d'un 27,5% de quota, unes xifres que demostren el seu gran èxit. D'aquest precís èxit ha parlat amb Joel Díaz, a la secció d''El Comunista', a 'El suplement' de Catalunya Ràdio .

Així mateix, el presentador va celebrar l'èxit que està tenint. Va parlar de diners, de la rivalitat entre poble i ciutat, i de la seva obra de teatre.

«Jo no ho entenc! No sé què veu la gent!», va dir fent referència a l'èxit que està tenint el programa. «La gent em tracta molt bé quan vaig pels pobles», va afegir.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Quim Masferrer es defensa

Tot i tenir molt èxit i tenir un autèntic exèrcit de seguidors del programa, hi ha espectadors que el critiquen, i asseguren que el format caricaturitza el món rural.

Seguint aquesta línia, Joel Díaz li va traslladar l'opinió d'alguns usuaris de Twitter. «Hi ha gent que critica el format perquè diuen que caricaturitza el món rural. Què en penses sobre això?», li va preguntar.

Quim Masferrer, sense pèls a la llengua, va assegurar que aquestes crítiques havien arribat a l'equip, i va respondre dient el següent. «Jo soc de poble. Normalment, els que fan aquestes crítiques acostumen a ser gent de ciutat. Jo els vull dir que els de poble ens sabem protegir sols i que no cal que ens defensin», va indicar.

«És que hi ha una mena de proteccionisme... I els pobles som mil·lenaris. Jo els diria que es cuidin de 'lo seu'», va respondre defensant el programa.

«Si em mogués per diners no ho faria això»

Joel Díaz i Roger Escapa van anar més enllà i li van preguntar pels diners que guanyen amb el programa. «Si em mogués per diners, no faria el que faig, intentaria traficar o vendre i comprar pisos... El motor que fa que faci això és un altre, t'ho asseguro», va confessar.

«Tot allò que fem són resultats del que hem fet. 'El Foraster' m'ha marcat moltíssim, sobretot el fet de donar veu a gent anònima. Ara, l'obra de teatre 'Bona gent' és una mica l'extensió del programa», va detallar.

Aquesta nit, a les 22 hores, Quim Masferrer visitarà Sant Pere Pescador, a l'Alt Empordà, on descobrirà un dels espais naturals més valuosos del país. Serà capaç de mantenir les bones xifres d'audiència?