Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de José Ortega Cano als Premis Carrusel

José Ortega Cano revela en quin punt es troba la seva vida sentimental

José Ortega Cano no deixa cap dubte sobre si està enamorat o no

José Ortega Cano no podia imaginar fa un any que la vida sentimental de la seva exdona fos objecte d'interès dels mitjans. El torero es va separar l'octubre de 2022 d'Ana María Aldón i ha vist com aquesta ha refet la seva vida i aviat contraurà matrimoni. Ara és José Ortega Cano qui ha contestat els mitjans revelant dades sobre la seva vida amorosa.

Fa només un parell de setmanes quan, en ple directe, assistíem a la petició de mà entre Ana María Aldón i el seu xicot Eladio. La parella, que tot just fa mig any que està de relació, ja té plans de boda. La dissenyadora ha trobat l'amor en aquest empresari asturià a qui considera l'home de la seva vida.

José Ortega Cano revela com està el seu cor en aquests moments

Mentrestant, José Ortega Cano continua endavant amb la seva vida totalment centrat en els seus fills i la seva família. Aquest cap de setmana, el torero  anava a la plaça de bous de Las Ventas per assistir a la Fira de Tardor de la capital. En arribar a la plaça, confirmava als reporters que es troba en un bon moment i «tranquil».

Ortega Cano aclaria, a diferència de la seva ex, que no entra als seus plans enamorar-se per ara. «Estic molt bé com estic», aclaria sobre la seva nova condició com a solter. El pare de Gloria Camila era preguntat pels mitjans sobre què li havia semblat l'anunci del compromís de la seva exdona.

Post d'Ana María Aldón a Instagram amb la seva parella amb les cares juntes en un restaurant a la platja el 17 de juliol de 2023
L'exmarit d'Ana María Aldón mostrava la seva reacció en conèixer la notícia del compromís de la seva exdona. | @anamariaaldon, Instagram

«Què t'he de dir jo? Jo no hi pinto res», contestava llavors Ortega Cano en ser abordat pels reporters. El torero, amb les seves paraules, va voler desmarcar-se de la futura boda d'aquella que va ser la seva parella durant una dècada i mare del seu fill. Moment que el torero aprofitava per desmentir rotundament els rumors que va donar a Aldón un milió d'euros després del divorci: «Ja voldria el milió d'euros per a mi…» ironitzava.

José Ortega Cano amb ulleres de sol atenent la premsa
José Ortega Cano ha aclarit com està el seu cor en aquests moments. | GTRES

Qui sí que va voler mostrar la seva postura sobre el futur enllaç va ser la filla d'Ortega Cano, Gloria Camila. La noia coneixia la notícia de la boda d'Ana María per la premsa en un acte de la Setmana de la Moda de Madrid. Sorpresa, i sense poder contenir el riure, la 'influencer' desitjava el millor a la parella: «Que siguin molt feliços».

Gloria no s'ha separat del costat del seu pare des que aquest es va separar d'Ana María Aldón. De fet, junts han aparegut púbicament en diverses ocasions deixant clar com estan d'units. «El meu pare i jo sempre hem estat carn i ungla», explicava Gloria Camila, que va deixar de tractar-se amb l'exdona del seu pare abans que se separessin.

L'exmarit d'Ana María Aldón va fer pensar que estava il·lusionat amb una 'cantaora'

Així, i malgrat els rumors que fa un temps relacionaven Ortega Cano amb una íntima amiga, sembla que el torero continua solter i sense compromís. Va ser a finals de l'any passat quan va saltar la notícia que el torero podria haver recuperat la il·lusió amb una 'cantaora' amb qui va ser vista diverses vegades.

José Ortega Cano i la seva filla, Gloria Camila Ortega, tots dos amb rostres seriosos
Gloria Camila no se separa del seu pare des que aquest va trencar amb Ana María Aldón. | GTRES

Isabel Luna, amiga del torero des de fa dècades, va posar la música després de la inauguració de la sala del museu dedicada a Ortega a San Sebastián de los Reyes. La 'cantaora' va afirmar llavors que només eren «amics i compares». Unes paraules que cobren sentit ara, ja que el torero, avui dia, continua solter.