Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jesulin d'Ubrique somrient

El sou de Jesulín de Ubrique a 'MasterChef' sorprendrà Belén Esteban

L'ex de la col·laboradora rep una xifra històrica per la seva presència al 'reality'

Jesulín de Ubrique està demostrant amb la seva participació a 'Masterchef Celebrity' fins on és capaç d'arribar a la cuina. La seva participació en el programa culinari va sorprendre molts, ja que el torero feia anys que estava allunyat dels mitjans.

Tot i això, aquest any Jesulín reapareixia a la televisió en diversos programes, i tot a canvi d'una interessant xifra econòmica que deixaria amb la boca oberta la mateixa Belén Esteban. Concretament va ser al mes d'abril quan va sortir a la llum el possible fitxatge de Jesulín com a estrella del càsting del popular programa.

El gadità va acceptar la proposta del format produït per Shine Iberia en què diversos famosos es posen el davantal i demostren els seus dots culinaris. Aquesta és la tornada a un concurs després de la seva participació a 'El Desafío' d'Antena 3.

Jesulín de Ubrique apunta com el concursant més ben pagat de 'Masterchef Celebrity'

Així, el torero novament mostra el seu caràcter competitiu alhora que s'embutxaca 30.000 euros per setmana, segons publicava el diari Informalia. Segons apunta l'esmentat mitjà, el d'Ubrique és «el concursant més ben pagat de la història del programa». Així, si el més normal és que cada participant guanyi uns 15.000 euros per emissió, en el cas de Jesulín aquesta xifra és superior.

De fet, depèn de l'interès que desperti el concursant a l'audiència el qual determina la quantitat que rep per la seva intervenció. Queda clar, doncs, que Jesulín no va a un plató si no és canvi d'una important compensació econòmica. A més, conscient que la seva presència és la més notable en aquesta edició i que és un reclam per a l'audiència, el torero sap rendibilitzar-lo.

Jesulín de Ubrique, amb cara de concentració, cuinant al programa 'MasterChef Celebrity' el 2023
El torero d'Ubrique és el concursant més ben pagat de la història del talent culinari | RTVE

El pare d'Andrea Janeiro volia rendibilitzar la seva exposició televisiva i va signar la seva presència a 'Masterchef' sabent que es podria embutxacar entre 120.000 i 150.000 euros per cada mes. Segons el que ha publicat el portal de transparència de RTVE, el pressupost del concurs per pagar als concursants és d'1,50 milions d'euros. Una xifra que ha anat creixent a poc a poc, ja que eren 468.000 euros amb què comptava en la seva primera edició del 2016.

Abans de començar els enregistraments del programa, Jesulín de Ubrique es va estar preparant. «Vaig estar un mes i mig treballant en un restaurant tres dies a la setmana, cinc hores», explicava ell mateix. «Tenia nòmina d'ajudant de cuina», revelava.

Jesulín explicava al diari Vertele com es va prendre la proposta de participar a 'Masterchef'. «Havia fet fins i tot a Torrente, com no faria 'Masterchef'?», explicava el d'Ubrique. A més deixava clar que la dificultat que comporta participar en un 'reality' d'aquestes característiques: «Per anar a 'Masterchef' has d'estar preparat psicològicament perquè hi ha canvis brutals».

Logo de WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El torero no descarta anar a altres 'realities'

Una entrevista en què al torero se li va preguntar si seria capaç de participar en un altre tipus de concursos. «Hi ha programes i 'realities' en què directament no em veig, i no és qüestió de diners», explicava. Tot i això no descartava la possibilitat d'entrar, per exemple, a 'Tu cara me suena': «Jo fins i tot he cuinat cantant; ho faria, ho faria».

Des de principis d'any el torero ha participat en diversos espais com a 'Tu casa es la mía'. Una entrevista en què, de la mà de Bertín Osborne, va parlar de la seva trajectòria personal i professional. També va ser convidat per Pablo Motos a 'El Hormiguero' i també d'Albert Espinosa a 'El Camino a casa', tots dos d'Antena 3.

Bertín Osborne amb Jesulín de Ubrique al programa 'Mi casa es la tuya'
Jesulín de Ubrique li va revelar a Bertín Osborne anècdotes de la seva vida i la seva carrera com a torero | Mediaset

Sens dubte, un gir a l'exposició mediàtica del torero que de moment no descarta la seva participació en altres programes. Una decisió en què haurà de veure i molt si la contraprestació econòmica li resulta rendible o no.