Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Belén Esteban molt somrient a 'GH VIP'

Belén Esteban aclareix quin és el futur del català Jorge Javier Vázquez a la televisió

Belén Esteban posa de manifest què passarà amb el seu amic televisiu

Belén Esteban sempre ha estat una dona que s'ha caracteritzat per ser amiga fidel dels seus amics. I és que mai no dubta a defensar-los públicament quan li pregunten els reporters de premsa en qualsevol acte.

Belén Esteban sap que un dels seus amics que tants anys l'ha acompanyat dins i fora de plató no està passant pel millor moment. Ens estem referint al bo de Jorge Javier Vázquez. Després de no poder acabar l'últim tram del ja extint 'Sálvame', per motius de salut, el català ha rebut una altra mala notícia.

El cas és que el mític comunicador de Telecinco arrossega una mala ratxa. El presentador de Badalona reprenia amb tota la il·lusió del món la seva tornada a la televisió amb el programa 'Cuentos Chinos' a Telecinco.

Belén Esteban deixa clar què passarà en el futur amb el presentador català

Tanmateix, les audiències van donar l'esquena al comunicador badaloní i amb prou feines va estar unes setmanes entretenint els seus fidels seguidors. En aquest cas, no va rebre tant de suport com en els anys en què va presentar 'Sálvame'.

Foto de Jorge Javier Vázquez acompanyat per Belén Esteban a l'aniversari de Terelu Campos
Belén ha donat suport com sempre al seu fidel amic. | Europa Press

Belén Esteban, que també va estar en aquell vaixell amb el seu amic durant molts anys a 'Sálvame', s'hi ha referit. I ha parlat del recorregut que té el comunicador català a la televisió. I tot després d'aquest cop que ha suposat la cancel·lació de 'Cuentos Chinos'.

Belén Esteban va acudir divendres passat a la presentació del nou llibre de l'escriptora i 'coach' Cristina Soria, El libro que salvará a tu pareja. Va tenir lloc al centre de Madrid, en un local petit l'excol·laboradora de 'Sálvame' va estar al costat de molts dels seus excompanys de programa.

Belén Esteban es mulla sobre el futur professional del seu amic

Per exemple, no van faltar a la cita noms com ara Gema López, Alberto Díaz, Víctor Sandoval, David Valldeperas o la mateixa Belén Esteban. Allí van acudir tots ells per donar-li suport en aquest nou repte editorial.

Per descomptat, Belén Esteban hi va parlar de tots els temes candents de l'actualitat. I no podia ser menys un assumpte com ara el que afecta la sortida del català de la televisió, almenys de moment.

Belén Esteban amb una cua alta parlant amb els micròfons dels mitjans als Premis Chicote
Belén té clar que al presentador català li queda molt per fer a la televisió. | Europa Press

«Sí, he pogut parlar amb Jorge Javier, però jo el que parlo amb els meus amics no ho explico. I sé que tindré crítiques en dir això, però per a mi Jorge Javier és el millor presentador que hi ha hagut. I n'hi ha Jorge per a estona. Jo crec que tenen un producte molt desaprofitat», confessava Estaban. Així es referia Belén al seu amic i excompany de Badalona, sobre el qual no té dubtes que tornarà més aviat que tard a la televisió.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén Esteban també va parlar del retrobament amb els seus excompanys de 'Sálvame'

A més, Belén Esteban també es va referir a aquest retrobament amb els seus excompanys de 'Sálvame'. I es va sentir molt emocionada en veure'ls tots en un acte com el de Cristina Soria.

«El que ha unit 'Sálvame' no ho desuneix ningú, encara que alguns vulguin. I quin lloc millor que veure'ns a la presentació de Cristina. Jo estic molt emocionada perquè sé que ella ho ha fet amb moltes ganes i estic feliç d'acompanyar-la. L'estimo molt perquè sempre es preocupa que sigui feliç», ha dit.

Preguntada per altres temes relacionats amb l'actualitat, també li van qüestionar per l'entrevista que ha donat els darrers dies Edmundo Arrocet. Belén Esteban, sense pensar-s'ho dues vegades, era prou clara i contundent per referir-se a l'exparella de María Teresa Campos:

«Jo no llegeixo aquest senyor. Em fa vergonya perquè no ha tingut els c****ns de fer aquesta entrevista quan estava viva María Teresa Campos», sentenciava la madrilenya.