Primer pla de Mercedes Milá somrient a la presentació de 'Scott i Mila'

Mercedes Milà se sincera i revela quants diners ha guanyat a la televisió

La presentadora ha assegurat que encara no s'ha pogut gastar tots els diners

Mercedes Milà és, probablement, una de les presentadores més famoses de la televisió a Espanya. Compta amb una trajectòria professional històrica, sent una de les més destacables a Telecinco. Ara, a TVE, farà un nou salt, presentarà el seu propi programa, 'No sé de qué me hablas'.

En una entrevista per a 'El Suplement', de Roger Escapa, Catalunya Ràdio, la presentadora ha parlat sobre aquest nou repte, i també de la seva trajectòria.

Tot i que tothom la coneix per presentar programes com 'Buenas noches', 'Gran Hermano', 'Jueves a jueves' o 'Queremos hacer', s'ha centrat a parlar de la seva etapa a 'GH'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«No he tingut temps de gastar-me'ls»

Amb més de 50 anys de trajectòria a l'esquena, Milà les ha vist tot de totes formes. Parlant de les seves pors, ha confessat tenir por de recaure a les seves crisis, però no de convertir-se en la presentadora més gran de la televisió.

La presentadora ha parlat de tot i de tots. No s'ha deixat res per comentar, i això és el que pretén fer al seu nou programa. Tampoc li ha faltat temps per llançar-li un dard a 'Operación y Triunfo'.

«Fixa't si tenen cara els d''Operación y Triunfo' que continuen dient que van ser el primer programa reality. Però què estem dient? El primer va ser 'Gran Hermano', amb molta diferència. Vam ser nosaltres els que vam obrir camí», va assegurar, defensant el programa que va presentar durant 16 edicions.

En aquest precís moment, Roger Escapa no va deixar passar l'oportunitat per preguntar-li sobre aquesta època. La presentadora, sense pèls a la llengua, va assegurar que va ser l'època en què més diners han guanyat, i «amb diferència», va apuntar.

I no només això, va assegurar que «no ha tingut temps de gastar-se'ls». Aleshores, Escapa li va preguntar: «¿De què serveix guanyar tants diners si no te'ls pots gastar?». «Bé, te'ls pots gastar de moltes maneres, i m'agrada compartir», va respondre Milà.

Mercedes Milá: «A tu que t'importa»

El moment més tens de l'entrevista es va viure segons després, quan Escapa li va preguntar amb què li agrada gastar els diners. A Milà no li va agradar la pregunta i li va contestar: «A tu que t'importa».

«A tu que t'importa això. No t'ho diré, gasto el que necessito. Comparteixo el que vull, i m'he guanyat molt bé la vida, però també he fet guanyar molts diners», va indicar.

«No m'han donat mai un tant per cent del que guanyaven ells per publicitat, si no ara tindria un avió privat», va afegir.

Ara, tornarà a la que va ser casa seva fa 33 anys. Als seus 72 anys, tornarà a TVE de la mà de 'No sé de qué me hablas', on buscarà conquerir tot el públic mitjançant entrevistes. Tot això amb la presència de la gran Inés Hernand.