Primer pla de Llucià Ferrer, presentador de TV3

Llucià Ferrer, de TV3, explica la greu malaltia que va patir: «No em deixava respirar»

El presentador ha revelat un dels seus secrets més grans

Llucià Ferrer és un dels presentadors més estimats de la televisió pública. El 2007 va arribar per primera vegada a la corpo i, des d'aquell moment, s'ha convertit en una de les peces clau. Aquest diumenge, 8 d'octubre, va passar pels micròfons d''El suplement', de Roger Escapa per recordar la seva trajectòria i desvetllar alguns dels seus secrets de la seva vida personal.

Abans d'arribar a la televisió pública, el presentador exercia com a DJ a les comarques d'Osona. «Les meves nits llavors eren molt mogudes. Vaig començar molt jove a fer de DJ i, després, quan ja vaig començar a fer programes matinals a Barcelona, feia bolos a la nit i després anava a la ràdio».

«Aquesta època la recordo molt feliç, sobretot la meva arribada a Barcelona. Recordo els estudis del Grup Flash, al passeig de Gràcia amb Aragó, i els tinc gravats a la memòria. Moltes vegades somio que encara hi sóc, amb 19 anys, presentant 7 hores de ràdio en directe».

Uns anys en què va gaudir molt i dels quals, segons ha indicat, no se'n penedeix de res. «He fet tot el que havia de fer a les nits, no me'n penedeixo de res. M'ho he passat molt bé i he provat tot allò que havia de provar», ha assegurat.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

«Estava bé anar-se'n una vegada a la setmana»

Després de parlar de la seva trajectòria professional, Roger Escapa li va preguntar per la seva faceta més personal, i pel seu nou èxit, l''Atrapa'm si pots'. «Tenim plató nou. Ja no hem d'anar a gravar a Saragossa, encara que estava bé anar-se'n una vegada a la setmana», va confessar.

«Espartac Peran i jo agafàvem l'AVE, donàvem una volta per la ciutat, anàvem a sopar tranquils, dormíem en un llit d'hotel 'que ti cagues'... Era una desconnexió que durant uns anys ens va anar bé», va revelar entre rialles.

Imatge de Llucià Ferrer i Espartac Peran al nou plató de l''Atrapa'm'
Així és el nou plató de l''Atrapa'm si pots'. | Instagram, @espartacperan

Ara, l''Atrapa'm' viu un dels seus millors moments. Ha passat a emetre's cada dia de dilluns a divendres, registrant una mitjana de 226.000 espectadors diaris i un 13,7% de quota. Unes xifres que el situen com un dels programes capdavanters de la cadena.

«Vaig passar una pneumònia molt fotuda»

Un dels moments més personals de l'entrevista ha estat quan ha parlat de la malaltia que l'ha portat a treure's un tros de pulmó. Ferrer va revelar el gran problema de salut: fa 6 anys, una pneumònia el va obligar a passar 22 dies a l'hospital.

«Vaig tenir una pneumònia molt fotuda quan em van fer fora de Catalunya Ràdio quan em quedava una temporada. Va ser un dels moments més difícils de la meva vida professional i de la vida en general. Crec que això em va deixar més feble, vaig estar 22 dies ingressat a l'Hospital Clínic».

«Se'm va omplir un pulmó amb sis quilos de pus que no em deixava respirar. Em van dir que era un bacteri», va detallar.

«Quan agafava un refredat, agafava petites pneumònies», va confessar el presentador. Això li va deixar una part del pulmó molt afeblida, per la qual cosa li van extirpar una part de l'òrgan. «El més greu és que encara fumo», va confessar.