Imatge primer pla de Llucià Ferrer

Llucià Ferrer, al·lucina amb la gran novetat que acaba d'anunciar TV3: les imatges

El programa dirigit per Espartac Peran presenta novetats

Aquest dijous és un dia de nous inicis a TV3. Comença la nova era de l''Atrapa'm si pots', l'exitós concurs de Llucià Ferrer. A partir d'avui, el programa dirigit per Espartac Peran tindrà una imatge completament diferent.

Sens dubte, aquesta està sent la temporada de l''Atrapa'm'. Doncs, la direcció de la corpo ha apostat molt pel programa. Des d'aquest estiu ja no només s'emet els caps de setmana, sinó que ha passat a emetre's diàriament.

Ara, amb el nou horari consolidat, el programa es renova completament. Tal com ja us vam informar, el programa estrena nova imatge i nou plató.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

L''Atrapa'm', d'estrena

Ha arribat el dia, l''Atrapa'm si pots' estrenarà nova imatge i nou plató. El concurs dirigit per Espartac Peran i presentat per Llucià Ferrer ja no serà el mateix abans.

Fins ara l'espai s'enregistrava a la ciutat de Saragossa, un fet que obligava els concursants i el presentador a desplaçar-se diàriament en AVE. A partir d'ara, el programa s'emetrà des d'un nou plató de la corpo, situat als estudis de Mediapro, a la Diagonal de Barcelona.

Imatge de Llucià Ferrer i Espartac Peran al nou plató de l''Atrapa'm'
Així és el nou plató de l''Atrapa'm'. | Instagram, @espartacperan

Tot i els nous canvis d'imatge, la realitat és que l'estructura del programa no presentarà gaires canvis. Es mantindrà El minut final, la darrera prova introduïda aquesta temporada. La prova consisteix que el guanyador de la fase 5 té un minut per respondre 5 preguntes i emportar-se el pot.

La cadena espera que el nou plató sigui un impuls per continuar registrant bones xifres d'audiència. La temporada passada, el concurs va ser líder indiscutible de la franja, amb una audiència de 226.000 espectadors i un 13,7% de mitjana.

Imatge de Llucià Ferrer i Espartac Peran al nou plató de l''Atrapa'm'
Espartac Peran i Llucià Ferrer al nou plató. | Instagram, @espartacperan

De moment, el programa registra bones xifres d'audiència. Des de l'inici del nou horari al setembre, ha registrat una mitjana de 120.000 espectadors diaris i un 11% de quota. Unes xifres que superen grans programes com el 'Planta Baixa' o 'Com si fos ahir'.

Així, tal com es pot veure a les imatges, el nou plató té un aspecte molt diferent del que coneixíem fins ara. Es continua jugant amb els colors corporatius, el groc i el blau, però canviats de to i amb una imatge molt més moderna. Veurem si la imatge nova és ben rebuda per l'audiència.

Imatge d'Espartac Peran al nou plató de l''Atrapa'm'
Espartac Peran al nou plató de l''Atrapa'm si pots'. | Instagram, @espartacperan