Imatge primer pla d'Agnès Marquès

L'audiència de TV3 impactada amb l'últim vídeo d'Agnès Marquès: «Fa molta por»

La presentadora ha sorprès els seus seguidors

La nova temporada del 'Planta Baixa' és plena de daltabaixos. El nou format del 'Planta Baixa' s'ha establert molt bé entre l'audiència, però no està acabant de registrar els resultats esperats.

El format de La Manchester s'ha posicionat com a líder de la seva franja diverses vegades, però també ha registrat mínims històrics. Aquest dilluns, 2 d'octubre, Agnès Marquès ha registrat un mínim històric: 68.000 espectadors i un 6,3% de quota, unes dades negatives per a la presentadora i el seu equip.

Un inici de temporada dur per a la presentadora i el seu equip, que han registrat el mínim històric, però també han aconseguit ser líders de la franja en diverses ocasions. Mentre el programa no aixeca el cap, la presentadora ha sorprès l'audiència amb la seva darrera publicació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Agnès Marquès sorprèn

La darrera publicació de la presentadora està sent molt comentada per tothom. Es tracta d'un vídeo que ha publicat al seu perfil d'Instagram, on se la veu parlant alemany, italià i francès. Un vídeo que ha generat molta expectació entre el seu públic, ja que és un vídeo realitzat amb IA.

Les reaccions han estat múltiples. Una part del públic ha entès la publicació com un vídeo amb humor i, una altra part, n'ha aprofitat la publicació per carregar contra el nou horari del programa.

«Fa molta por», «És acollonant! Fa por i tot!», «Mama, tinc por», o «Brutal» han estat alguns dels comentaris que ha rebut l'espectadora per l'ús que ha fet de la intel·ligència artificial. Tot i que els comentaris positius han estat els que han predominat, també hi ha hagut part del públic que ha aprofitat per carregar contra el programa.

«Què ha passat amb l'horari? Fora "sèries de sobretaula" i més programes amb professionals com Agnès i tants altres! Toca aprenentatge, escoltar i tocar temes realment importants i que estiguin a l'ordre del dia. Gràcies», n'ha indicat un altre.

A més d'això, n'hi ha hagut alguns que no han percebut bé la broma i han carregat contra la IA. «La cultura de l'esforç té els dies comptats. Jo parlo cinc idiomes, però això d'aquí a poc no significarà res. Ja veurem com evoluciona tot», ha indicat un altre usuari.