Imatge primer pla d'Agnès Marquès

Agnès Marquès al·lucina en directe amb l'edat d'un company seu a TV3: «Ho dic?»

Revelen l'edat d'un presentador de TV3 i els col·laboradors se sorprenen

Fa una setmana que Agnès Marquès va tornar a TV3 amb 'Planta Baixa'. Aquesta nova entrega ha portat grans canvis, com el nou plató i les incorporacions a la plantilla.

En l'emissió de dimarts 12 de setembre, la presentadora va confessar que havien fet un joc a la redacció del programa per veure quin conductor es conservava millor amb el pas del temps i va convidar un dels seus companys en el directe.

Complirà seixanta anys

Agnès Marquès va connectar amb Artur Peguera, presentador dels esports de TV3 , des del plató. Agnès va explicar al seu company la dinàmica del joc i va confessar que també tenien imatges seves a l'arxiu.

«No en té ni quaranta, ni cinquanta», va començar la conductora. "El 24 de març de l'any que ve, farà seixanta anys", després d'aquesta declaració van passar les imatges d'arxiu d'Artur Peguera.

Els secrets per l'aspecte jove d'Artur Peguera

Artur Peguera va atribuir el seu aspecte jove principalment a la genètica : «Per sort vaig heretar la genètica de la meva mare».

A més, va recalcar la importància que té la salut en l'envelliment i l' actitud que caldria tenir. «Jo no m'enfado amb ningú, crec que això també ajuda», va afegir.

Imatge d'Artur Peguera amb una americana marró al 'TN cap de setmana' a l'emissió del 10 de setembre de 2023
Artur Peguera va compartir el secret de la seva "joventut eterna" | TV3

Els col·laboradors de 'Planta Baixa' van al·lucinar al veure les imatges de Peguera que al llarg dels anys gairebé no havia envellit «Estàs molt millor ara», van comentar tots.

«És increïble. I no només això, perquè Artur Peguera passa com el Kevin Costner de TV3 », va fer broma Agnès Marquès amb la resta de companys.

TV3 , molt més que una feina

Artur Peguera presenta els esports al 'TN cap de setmana', un dels programes més vistos de la cadena catalana. A més, comparteix pantalla amb Cristina Riba, amb qui manté una discreta relació sentimental des de fa dos anys.

I no només treballa amb la seva parella, ja que TV3 també té fitxada una altra dona molt important a la vida de Peguera. Es tracta de Júlia, la filla del presentador que treballa per a la televisió pública des del 2021.

Va començar a la redacció del programa 'Tabús', presentat per David Verdaguer, però actualment treballa a la redacció de 'Tot es mou' d' Helena García Melero .