Imatge d'Helena García Melero sorpresa

El gran ensurt que Helena García Melero ha patit en directe: els motius

Helena García Melero ha hagut d'interrompre el directe del programa

Dijous 14 de setembre, milers de persones a l'Àrea Metropolitana de Barcelona van rebre als dispositius mòbils l'alarma de simulacre de Protecció Civil.

Helena García Melero era enmig d'un directe quan les alarmes van començar a sonar.

Protecció Civil posa en marxa el simulacre

«Prova d'alerta de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya. És un simulacre. No truquis al 112. En una emergència real rebries instruccions per protegir-te». Aquest és el missatge que va aparèixer a la pantalla de milers d'individus dijous al matí.

L'alarma, en concret, va saltar als mòbils de l'àrea de Barcelona, el Baix Llobregat, el Maresme, el Vallès Oriental i el Vallès Occidental. La notificació anava acompanyada d'un so amb una vibració especial que van sonar simultàniament, encara que el dispositiu estigués en silenci.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Salta l'alarma en ple directe del 'Tot es mou'

L'alarma ha sonat fins i tot als platós de TV3, concretament al directe del migdia del 'Tot es mou'. Helena García Melero estava presentant una secció quan de sobte va començar a sonar el simulacre.

«Ah! L'alarma! És que tinc el mòbil a l'altra banda del plató. Ja ho han dit que al Baix Llobregat sonaria a la una», ha dit mentre la càmera la seguia.

«Escolteu! Sabeu què? A mi no m'està sonant... Però si l'he activada! Tinc el missatge, però no em sona... Potser és que respecta els programes de la tele», ha dit la presentadora fent broma.

Una tertuliana de l'espai li ha preguntat si s'havien d'anar del plató. «No, ja està. Ja queda fet el simulacre, ens donem per al·ludits. Ja ho posa que és una prova d'alerta de Protecció Civil de la Generalitat. Esperem que mai s'hagi d'utilitzar», ha dit Helena abans de reprendre el programa.

La sisena integrant de la família

Helena García Melero està començant la nova temporada amb molt bon peu. Aquest estiu ha gaudit molt de les vacances i també ha estat protagonista a 'El matí de Catalunya Ràdio'.

La conductora de TV3 ha presentat els oients del programa a la sisena integrant de la seva família. Es tracta de Lola, una gosseta de raça schnauzer que viu amb els seus tres fills, Maria, Blanca i Joan, des de fa sis anys.