Primer pla de Quim Masferrer en una entrevista a TV3 seriós

Moment surrealista a 'El Foraster': crits, insults i Quim Masferrer al·lucina

La nova temporada d''El Foraster' segueix conquistant l'audiència

La nit dels dilluns de TV3 s'ha convertit a la nit de Quim Masferrer. No hi ha dubte que 'El Foraster' és un dels programes insígnies de la cadena i, a més, un dels més estimats per l'audiència.

El darrer parador de l'humorista ha estat El Bruc, un petit poble situat a la comarca de l'Anoia, marcat per la presència del massís de Montserrat, que ha fet parlar molt.

La realitat és que Quim Masferrer no ha defraudat, al contrari, passen els capítols i l'audiència en demana més. En aquest nou capítol ha aconseguit tornar a trobar personatges molt peculiars i protagonitzar una de les discussions més divertides de la història del programa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Montserrat i Lluïsa, les protagonistes del Bruc

Quim Masferrer va seguir la lògica de sempre. Es va perdre entre els petits carrers del petit poble fins a trobar dues de les protagonistes del capítol: Montserrat i Lluïsa.

La participació de les veïnes no va deixar indiferent ningú, ja que van protagonitzar un dels moments més divertits del programa. Dues dones amb grans dots teatrals, ja que li van representar els papers que van realitzar en la seva actuació per a la Festa del Tamborilero, històrica al municipi.

«Ets una 'poca-solta'! Sí, senyora, sí, no cal que digui res», «ets una rata de sagristia, que tot el dia ets a missa», o «i tu vas d'amagat perquè el teu marit no ho sàpiga». Aquests van ser alguns dels retrets espontanis que es van llançar les veïnes al carrer del Bruc.

Sens dubte, un breu moment, però que va ser suficient per demostrar que tenen molt de talent i, sobretot, per sorprendre el presentador i l'audiència.

Quim Masferrer escala Montserrat

Després que les actrius deixessin bocabadat el presentador, 'El Foraster' encara no ho havia fet tot. Quim Masferrer es va desplaçar i es va convertir en l'autèntic protagonista del programa quan es va enfrontar a Montserrat.

La llegenda del poble diu que no pots marxar d'El Bruc sense haver escalat la muntanya de Montserrat. Tot i que no li feia gaire gràcia, en Quim va escalar una de les mítiques agulles de la muntanya. Sens dubte, un dels moments més comentats de la nit:

El moment no va deixar indiferent ningú. Els espectadors es van mostrar impressionats, així es pot veure a les xarxes socials.