Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb una benzinera i un cercle amb un treballador amb un sortidor a la mà

Si ets d'un d'aquests bancs, aprofita-ho: els descomptes en benzina que pots tenir

Revelen les targetes amb els descomptes més atractius en benzina

El preu de la benzina s'ha disparat i la veritat és que cada vegada és més difícil omplir el dipòsit sense deixar-te massa diners en aquest gest tan rutinari. El comparador Help My Cash ha posat sobre la taula l'estalvi que podem obtenir amb un tipus de targetes amb descomptes per a benzina.

I és que poden arribar al 8 %. Són uns descomptes suculents, que sens dubte t'aniran molt bé perquè no afecti tant la teva butxaca. Els bancs han convertit aquestes targetes en un gran reclam d'un temps ençà. L'objectiu és que hi paguis quan hagis d'omplir el dipòsit.

Pots estalviar uns diners considerables en benzina si uses una d'aquestes targetes

Això sí, segons apunta en un informe extensiu El Español al web Invertia, primer t'has d'informar de les condicions d'aquesta promoció i de quina manera et beneficiaràs d'aquesta bonificació. Estem parlant a l'hora d'obrir un compte o de contractar una targeta.

Muntatge d'un datàfon i rodona amb bitllets d'euro
Coneix les targetes que et faran obtenir descomptes sucosos en benzina. | Getty Images, DAPA Images

A més, aquestes targetes són més que vàlides, ja que també pots obtenir altres descomptes en productes i serveis relacionats amb l'automoció i el manteniment del teu vehicle. Això sí, has de saber si aquests descomptes canvien si es paga a crèdit a final de mes sense interessos. Help My Cash deixa molt clar que, encara que el descompte sigui més gran pagant a terminis, no és aconsellable. I és que els interessos podrien acabar menjant aquesta bonificació que et donen.

Coneix les targetes bancàries més atractives amb descomptes del 8 % en benzina

Òbviament, has de saber si les targetes tenen comissions o un altre tipus de despeses afegides, a més de conèixer si la promoció és per a un tipus de combustible o un altre. A les estacions de servei Galp, usant aquest tipus de targetes et poden descomptar fins a un 8 %. A les benzineres Galp pots fer servir targetes de crèdit i dèbit d'Abanca, amb un estalvi del 2 %.

Si parlem de la targeta de crèdit, el percentatge arriba el 4 % i, si parlem de la Visa Or o Visa Platinum, arribaria al 5 %. Si són d'ING, amb les targetes et poden fer un descompte del 3 %. Si fem servir la Targeta Intel·ligent d'Evo Banco, el percentatge es quedaria en tan sols un 2 %.

Muntatge d'una benzinera i els logos de Repsol, BP i Cepsa
Pots sortir més beneficiat a l'hora d'omplir el dipòsit si pagues amb algunes targetes. | Getty Images, Repsol, BP, Cepsa

Pel que fa a les benzineres de Repsol, podries obtenir fins a un 4 % si pagues amb la targeta de El Corte Inglés. Cada trimestre, rebràs a casa teva un xec amb els diners acumulats de totes les compres a benzineres amb un màxim de 60 €.

Si pagues amb la targeta Repsol Màxima d'Ibercaja, tindràs un descompte d'un 2 %. Encara que pujarà fins al 3 % si es tracta de Dièsel e+10 i Efitec 98. A més, per si no n'hi hagués prou, podràs estalviar fins a un 5 % si pagues la rentada del teu vehicle amb aquesta targeta.

Repsol, Cepsa o Shell, entre les benzineres on més descomptes pots obtenir

Pel que fa a la targeta Repsol Més Visa de CaixaBank i BBVA, tindrem un descompte de set cèntims per litre. Serà de tres cèntims per litre si fem servir Diésel e+ i Efitec 95 amb Neotech. Tingues en compte que, si omples el teu dipòsit amb 250 litres al trimestre, et donaran un descompte extra de dos cèntims per litre.

Pel que fa a les benzineres Cepsa, tindràs un 4 % si utilitzes la targeta Pass de Carrefour. Aquest descompte s'afegirà a un xec regal perquè puguis fer compres al supermercat.

Si pagues amb la targeta MasterCard 'Perquè Tu Tornis' de Wizink, parlem d'un percentatge del 6 %. Això sí, un 3 % és directe i l'altre 3 % s'efectuarà si gastes més de 300 € al mes amb la targeta de comerços.

Quant a les benzineres Shell i BP, el descompte serà del 3 % gràcies al servei Shopping Naranja. A les estacions de servei BP utilitzant la targeta de crèdit Visa El meu BP de Bankintercard, podries estalviar-te fins al 12 % si és un pagament a crèdit, i del 9 %, si és un pagament total al final de mes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!