Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d´una mà introduint monedes en una guardiola amb una foto destacada a la dreta d´una cistella de la compra

Gastes diners i te'n tornen una part: els bancs que ho estan fent ara mateix

Apunta la llista de bancs que tornen part dels diners de les compres

Des de fa un temps, hi ha alguns bancs que estan tenint un gest molt interessant per a molts dels seus clients. Els usuaris es beneficien de diversos avantatges que els ofereixen aquests bancs.

En aquest cas, parlarem en aquells que retornen una part de l'import dels rebuts de compra. Són els mateixos bancs, com ING Direct, Banc Sabadell i Banco Mediolanum els que fixen una sèrie de condicions perquè l'usuari s'aprofiti d'aquesta devolució tan profitosa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

'Compte no Compte' d'ING Direct

En primer lloc, posem el focus a ING Direct, que és un dels bancs que atorga l'opció de recuperar un percentatge del que gastes en les compres. Un requisit imprescindible per fer efectiu aquest benefici és contractar el 'Compte no Compte' del conegut banc holandès.

Després de contractar el compte, els usuaris saben que els tornaran el 10% de cada compra que facin amb la targeta virtual. Unes compres que podran fer fins al 31 d'octubre del 2023. Això sí, la devolució serà limitada, ja que el màxim que et poden oferir són 50 € per titular i compte.

Exterior d'una oficina del banc ING
Descobreix el gran benefici que t'ofereix el compte d'ING | Google Maps

A més, has de conèixer que el pagament d'aquesta devolució es durà a terme al compte bancari set dies després que finalitzi aquesta promoció, la segona setmana de novembre.

També, cal destacar quant al compte d'ING Direct, que aquelles persones que siguin del 'Compte no Compte' tenen l'opció d'usar una aplicació. Des d'allà, es poden afegir els comptes d'altres entitats. A més, també proporcionen una targeta de dèbit virtual sense cap cost.

'Compte Online' del Banc Sabadell

El Banc Sabadell també té una oferta atractiva, el 'Compte Online'. I és que gràcies a aquesta podràs emportar-te el 3% de les compres que facis amb la targeta de crèdit fins a la mateixa data que amb ING, el 31 d'octubre.

Els usuaris que contractin aquest compte, no hauran de pagar cap tipus de comissió de manteniment d'administració, permanència o vinculació.

Home en un caixer del Banc Sabadell i cercle vermell amb mans i bitllets
Aprofita't de les devolucions de compra del Banc Sabadell | Europa Press, Getty Images

És interessant conèixer que els que s'obrin aquest compte en línia i hi domiciliïn la nòmina, podran ser premiats amb 200 €. Per si això no fos prou, la rendibilitat dels comptes és del 2,5 % TAE per a un saldo màxim de 30.000 € si parlem del primer any d'obertura.

'Compte Evolució' de Banco Mediolanum

El tercer banc que, avui dia, torna part de l'import de la compra que fas, és el Banco Mediolanum gràcies al seu 'Compte Evolució'. Et tornaran diners de les compres si domicilies un mínim de tres rebuts al mes i la devolució serà de l'1% de totes les compres.

Home mirant el mòbil al supermercat mentre agafa un paquet de cereals i una imatge destacada d'una mà escrivint en una llibreta amb una guardiola al costat
Podràs aconseguir diners de les teves compres gràcies a aquests bancs | Getty Images, Getty Images Signature

Cal assenyalar, igualment, que per signar aquest producte, cal haver-ne contractat prèviament un que gestioni el banc per un mínim de 25.000 €. A més, has de ser partícip del programa Mediolanum 'A la teva mida' per beneficiar-te'n.

Alhora, pots contractar igualment el 'Servei Crèdit Nòmina' domiciliant-la i amb el qual pots tenir diners extra quan tu vulguis. D'altra banda, els usuaris que tinguin aquest compte de Banco Mediolanum tenen l'opció de fer servir les targetes sense cost.

A més, no pagaran cap tipus de comissió quant a manteniment ni emissió. Seran gratuïtes les quatre primeres retirades d'efectiu a dèbit al mes que siguin almenys de 100 €.