Imatge de Quim Masferrer a 'El Foraster' de TV3 amb cara de circumstàncies

L'error de TV3 amb 'El Foraster' de Quim Masferrer que enfada l'audiència

Aquest dilluns a la nit, Quim Masferrer visitarà El Bruc, a la comarca de l'Anoia

Avui és dilluns i això només vol dir una cosa: és nit de 'El Foraster' a TV3 amb Quim Masferrer al capdavant. El programa presentat per l'humorista està sent tota una revelació aquesta nova temporada. Així ho demostren les dades d'audiència que, setmana rere setmana, se superen.

En l'episodi de la setmana passada, Quim Masferrer va visitar el municipi de Xerta, al Baix Ebre, i es va convertir en el tercer espai més vist del dia, seguit del 'Piromusical de la Mercè' i el 'TN Vespre'. Així, va aconseguir un 27,5% de share i 479.000 espectadors. En definitiva, està sent tot un èxit.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

L'error de TV3 amb 'El Foraster'

Tot i les bones dades d'audiència, no tot és de color rosa. I és que segons sembla, TV3 hauria comès un error amb 'El Foraster' de Quim Masferrer i, evidentment, l'audiència se n'ha adonat. Així ho ha fet saber un espectador a través de les xarxes socials.

«Per què els nous episodis de 'El Foraster' de TV3 apareixen com a episodis de la temporada passada (la 8) i no de la nova (la 9)?», pregunta @loTxus a través del seu compte de Twitter. Segons hem pogut comprovar a la web de TV3, l'usuari té raó.

La cadena pública catalana va anunciar la tornada del programa amb una nova temporada. En cap moment es va comunicar als espectadors que aquesta nova entrega seria una continuació de la temporada anterior. De moment, però, TV3 no s'ha pronunciat al respecte i tampoc no ha rectificat.

Quim Masferrer visitarà El Bruc

Tot i això, avui podrem gaudir d'un nou capítol. I és que tot apunta que, de nou, el programa presentat per Masferrer superarà totes les expectatives. Tot seguit us deixem el petit resum que ens dona TV3 sobre el que podrem veure aquesta nit.

«El Bruc, a la comarca de l'Anoia, és un poble marcat de dalt a baix per la imponent presència del massís de Montserrat. El Foraster girarà pels carrers del poble, però també pels camins de la muntanya, i acabarà a la cimera en una de les grans aventures de la seva vida».

«Des del principi, gràcies al pèndol de Joan, Quim comprovarà fins a quin punt l'energia positiva de la muntanya influeix en la gent del poble. Llorenç, responsable d'un refugi de difícil accés, treu forces de no se sap on per pujar a peu tots els queviures».

«I Pol, un jove del poble, cada any interpreta amb passió i energia el famós Timbaler del Bruc a les festes que commemoren la llegenda... encara que mai fins ara ho havia fet a dalt de tot de la muntanya».

«Quim també coneixerà la Montse i la Lluïsa, dues veïnes amb grans dots teatrals, l'Albert, un pou de saviesa sobre les peculiaritats del poble, i els practicants de ioga, que tenen una cara positiva i una altra que no ho és tant».

«De la mà de Gerard, un jove escalador, Quim descobrirà que no se'n pot anar del Bruc sense haver escalat Montserrat i s'atrevirà a provar sort en una de les mítiques agulles de la muntanya màgica».