Fotomuntatge de Josep Cuní somrient amb traje i fons blanc, i Pilar Rahola amb expresió de sorpresa, amb la boca entreoberta, a un plató de televisió

Josep Cuní i la seva verdadera relació amb Pilar Rahola

Josep Cuní i Pilar Rahola van compartir pantalla durant molts anys a 'Els matins' de TV3

Josep Cuní i Pilar Rahola fa anys que treballen plegats i de la seva estricta relació professional s'ha creat una amistat molt duradora.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Josep Cuní i Pilar Rahola: uns inicis complicats

Josep Cuní i Pilar Rahola van ser el duet dinàmic entre el 2004 i el 2011, quan Cuní presentava 'Els Matins' de TV3 i Rahola estava gairebé sempre al seu costat. Tot i que els inicis de la seva amistat es remunten en un espai i temps completament diferents. Parlem de la seva època a Catalunya Ràdio .

Josep Cuní va parlar per a una entrevista del 'Tot és mou' de TV3, el 2019, sobre com era la seva relació al principi: «El dia que jo vaig debutar a Catalunya Ràdio, ella em va dedicar un article d'una pàgina a El País en contra. Em va posar a parir», va explicar el periodista. «Jo els ho he recordat sempre afectuosament. Evidentment, no els ho he tingut en compte».

I és que al principi Pilar Rahola i Josep Cuní no es van acabar d'entendre, però el frec fa l'afecte i després de treballar tant de temps junts, van acabar construint una bonica amistat entre ells.

Pantalla partida entre Pilar Rahola (esquerra) somrient i Josep Cuní (dreta) mirant a dalt. Estan fent una intervenció al programa 'FAQS' de TV3
Pilar Rahola i Josep Cuní van acabar per ser molt bons amics | TV3

Pilar Rahola envia un missatge al seu amic

Tots dos estan units des de fa anys i va ser precisament en aquella entrevista que Pilar Rahola va gravar i va enviar un vídeo des de l'Argentina per dedicar-li unes paraules: «Saps que t'estimo molt i que ets molt important a la meva vida. Només puc agrair allò que m'has ensenyat, allò que m'has protegit, allò que m'has aconsellat...», va començar la Pilar.

«Ets tan professional, com tothom sap, ets molt més tendre del que la gent sap i, sobretot, ens ajudes a tots molt més del que la gent imagina», així va concloure la columnista el missatge per al seu fidel company. Sens dubte un duo inseparable que, igual que el vi, amb els anys millora.

Josep Cuní torna a TV3 com a convidat

Josep Cuní ha estat el primer convidat a la segona temporada de 'Col·lapse', l'espai televisiu de Ricard Ustrell que estrenava nous capítols aquest dissabte a TV3. «Molta gent es pregunta: Què fa Cuní? Doncs és a RNE, a les nits i en castellà», va començar Ustrell.

«Estic en un tipus de ressorgiment de tornar a començar. He canviat d'idioma, de vida… Si puc treballar per a 47 milions, per què m'he de limitar a 7 milions?», assegurava el Cuní. Cal recordar que el passat del periodista sempre ha estat molt vinculat al català i a Catalunya.

Josep Cuní a la RNE

Actualment, Josep Cuní condueix l'informatiu '24 horas' de RNE a tot Espanya. Una de les fites més importants de la seva carrera va ser la famosa «prou, prou, prou», que va protagonitzar durant una tertúlia sobre l'extrema dreta a Catalunya.

«Va ser un fracàs estrepitós, no vaig saber controlar la situació, no vaig saber escollir bé els interlocutors. Sóc molt autoexigent i això és el que a mi m'ha condicionat moltes vegades i que em fa arrossegar una imatge de superb, orgullós, petulant, fred, calculador...», va reconèixer Cuní.