Primer pla de Ricard Ustrell, presentador de 'Col·lapse'

Les audiències d'ahir deixen clar si Ricard Ustrell continuarà a TV3

Aquest dissabte tornava a TV3 el 'Col·lapse' amb Ricard Ustrell

Bones notícies per a Ricard Ustrell. Aquest dissabte, 30 de setembre, el presentador tornava al capdavant del 'Col·lapse' a TV3. I les audiències no l'han deixat de banda.

Ricard Ustrell aconseguia dissabte a la nit un bon 13,2% de quota i reunia fins a 186.000 espectadors. Unes dades que el van proclamar líder de la franja ahir a Catalunya.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Ricard Ustrell torna amb força a TV3

Ricard Ustrell tornava aquest dissabte, 30 de setembre, amb una nova temporada del Col·lapse a TV3. I l'audiència sembla que ha estat molt positiva amb aquest retorn.

El presentador portava per tornar convidats com Josep Cuní o Rosa López, primera guanyadora del talent 'Operación Triunfo'.

El programa va liderar ahir dissabte a la franja del prime time. El Col·lapse de Ricard Ustrell aconseguia 186.000 seguidors, amb un 13,2% d'audiència.

Va quedar per davant del seu competidor, 'Got Talent'. El programa de Telecinco es va quedar tan sols amb un 10,1%, 121.000 espectadors.

Primer pla de Ricard Ustrell
Ricard Ustrell aconsegueix una bona audiència a TV3 aquest dissabte. | TV3

Unes dades que també acompanyen Ricard Ustrell a Catalunya Ràdio. I és que el periodista es col·locava aquesta temporada al capdavant d''El matí de Catalunya Ràdio', substituint Laura Rosel.

Això sembla que ha acontentat l'audiència, si tenim en compte les dades. Per primera vegada, la ràdio pública catalana ha empatat amb la seva competència, RAC1, a les preferències dels oients segons el CEO.

A la primera setmana de Ricard Ustrell al capdavant del programa matutí, Catalunya Ràdio va incrementar el seu consum digital diari un 19,5%. Unes xifres considerablement superiors a les de la temporada anterior.

TV3 lidera el dissabte

TV3 va ser una altra vegada la cadena més vista aquest dissabte, 30 de setembre, a Catalunya. Es va situar, amb un 13,2% de share, a dos punts de la seva competidora més directa, Antena 3, que va fer un 10,4%.

L'espai més vist de dissabte, però, va ser el 'TN Migdia', que va aconseguir 373.000 espectadors i un 28,9% d'audiència. També la seva edició de la nit va fer un bon resultat. El 'TN Vespre' va reunir 350.000 seguidors, amb un 21,1%.

Tot i això, només el 'Col·lapse' de Ricard Ustrell liderava la seva franja ahir a TV3. A les altres franges horàries, es van imposar tant Antena 3 com La 1 de TVE.