Primer pla de Ricard Ustrell

Ricard Ustrell frena 'El Matí de Catalunya Ràdio' en directe: «Calla!»

Ricard Ustrell ha començat la setmana amb molta energia i ha trucat a la filla d'una oient

Ricard Ustrell ha començat la temporada al capdavant d''El Matí de Catalunya Ràdio'. Durant l'hora informativa d'aquest dilluns 2 d'octubre, el presentador ha interromput l'emissió per enviar un missatge molt especial a la filla d'una oient.

Ricard Ustrell com a presentador a 'El Matí de Catalunya Ràdio'

Comença la setmana i això vol dir tornar a la rutina. Ricard Ustrell és el conductor actual del programa matinal de Catalunya Ràdio i s'encarrega de fer els matins dels seus oients molt més amens.

Ricard Ustrell és conegut per tenir una personalitat carismàtica i espontània. Ja ho vam veure al seu programa televisiu, 'Col·lapse' de TV3 , i ara ho tornem a veure des de la ràdio. I és que Ricard Ustrell té una manera de ser i fer molt característica que fa que el seu públic l'adori.

El presentador és en antena de dilluns a divendres de 6 a 12 hores del matí i durant aquestes hores Ricard Ustrell, juntament amb els seus col·laboradors, posen sobre la taula les informacions del dia amb humor i entreteniment.

Repassen els aniversaris del 2 d'octubre

Ha estat precisament durant l'hora informativa, de 7 a 8 hores, que el presentador ha interromput l'emissió per llençar un missatge molt especial.

Abans de tot, Ricard Ustrell i Xavi Canalias han començat per repassar els aniversaris del dia. Aquest 2 d'octubre és l'aniversari de l'escriptor Rafel Nadal (69 anys) i l'actriu Maribel Verdú (53 anys).

En aquest moment, ha entrat a antena Manu Guix i han rebut la trucada d'una oient de Cerdanya. Teresa ha trucat per felicitar la seva filla Neus, que avui també fa anys.

Ricard Ustrell ha trucat en directe a la filla de l'oient, que al principi no hi era, i ha saltat el contestador. Tot i això, en el segon intent han aconseguit contactar amb ella.

Imatge de Ricard Ustrell durant la presentació de la nova temporada de Catalunya Ràdio i TV3
Ricard Ustrell està al capdavant d''El Matí de Catalunya Ràdio' | TV3

Ricard Ustrell felicita la filla d'una oient

«Moltes felicitats filla. Escolta, tenim una sorpresa per a tu», ha dit Teresa abans que Manu Guix comencés a cantar una cançó del grup El Último de la Fila en directe. «Què és això?», ha dit Neus, encara confosa per la trucada.

«Calla!», ha exclamat Ricard Ustrell entre rialles. Quan Manu Guix ha acabat de cantar, Ricard Ustrell ha començat a parlar amb la Neus.

«Neus, et truquem des de la ràdio. Manu Guix t'estava cantant una cançó en directe des d''El Matí de Catalunya Ràdio'», ha començat. «No paraves de parlar. Crec que ningú ha fet un lleig tan gran a Manu Guix», ha exclamat.

La filla de Teresa, encara en xoc, ha reconegut que no havia agafat la trucada perquè era de Barcelona. «Que tinguis un feliç aniversari i el pròxim dia... Calla!», ha fet broma Ricard Ustrell abans de penjar la trucada.