Fotomuntatge primer pla d'Helena García Melero somrient i d'Espartac Peran cara seria

La foto d'Helena García Melero i Espartac Peran que tothom comenta: irreconeixible

Helena García Melero i Espartac Peran han passat un cap de setmana diferent a Cadaqués

Helena García Melero i Espartac Peran comparteixen una imatge d'una de les seves escapades a la Costa Brava. Als comentaris, la gent s'ha fixat en el mateix.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

El vincle entre Helena García Melero i Espartac Peran

Diuen que de la feina et pots emportar grans persones, i és cert. A TV3 hem vist al llarg dels anys com s'han format amistats molt entranyables i és que els treballadors de la cadena catalana són com una gran família que celebren els millors moments dins i fora del plató.

Aquest és el cas d'Helena García Melero i Espartac Peran. Els dos presentadors han compartit pantalla diverses vegades i la seva amistat es remunta a l'any 2009, quan presentaven el programa 'Divendres'.

Però no era un duet, a l'espai hi havia un tercer conductor, Xavi Coral, amb qui també conserven una bonica amistat. Aquest mateix estiu, Xavi Coral i Espartac Peran se'n van anar de vacances a Menorca per a la reunió anual amb l'antic equip de 'Divendres'.

És una tradició que conserven des de fa anys. Els amics es reuneixen i sopen al mateix restaurant menorquí de sempre.

Un cap de setmana diferent

En aquesta ocasió, Espartac Peran ha passat el cap de setmana amb Helena García Melero a Cadaqués. Els presentadors han fet una petita escapada a la Costa Brava i han compartit una imatge a Instagram on surten amb un somriure d'orella a orella i abraçant-se.

Els seguidors dels conductors de TV3 s'han alegrat un munt de veure'ls plegats. A la foto, Helena García Melero ha sortit sense maquillatge i els usuaris no han pogut evitar comentar el mateix: «No l'he reconegut!», «Veus la gent per la tele tan maca i quan es treuen el maquillatge són com nosaltres», són alguns dels comentaris.

De viatge amb vaixell

Helena García Melero i Espartac Peran han aprofitat el cap de setmana per pujar a la Cosa Brava i anar en vaixell. Així ha deixat constància Peran des del compte d'Instagram.

L'escriptor ha publicat un vídeo des d'una embarcació i ha ensenyat la cova per on estaven passant.