Imatge del restaurant 'BluBar', situat a Barcelona

Els experts ho afirmen: Un restaurant català, el segon millor del món

Un dels millors restaurants del món és a Catalunya

El restaurant 'BluBar' és el segon millor del món, segons el prestigiós premi dels 'Travellers Choice Awards' de Tripadvisor. Segons ha informat Tot Barcelona, es tracta d'uns premis molt influents al món dels restaurants vegetarians, per la qual cosa el premi té mèrit.

Aquesta posició ha fet que el restaurant barceloní protagonitzi un ascens directe en una de les distincions veganes més rellevants. Ha aconseguit ser el segon millor del món, sent superat únicament pel restaurant 'Chia Vegan', situat al Perú.

'BluBar' només compta amb un establiment a la ciutat comptal. Els seus exquisits plats es poden degustar al barri del Poblenou. Concretament, està ubicat al número 11 de la rambla del Poblenou.

El segon millor del món

El restaurant barceloní ha rebut el premi després que li hagin fet una profunda anàlisi. Segons ha informat el mitjà esmentat anteriorment, la classificació és el resultat de l'anàlisi de 12 mesos de dades dels comentaris deixats pels usuaris de la pàgina web (Tripadvisor).

S'ha analitzat des del juny del 2022 fins al maig del 2023, cobrint des de 478 destinacions fins a 58 països organitzats en cinc categories mundials. Així, el resultat de l'anàlisi ha estat que el 'Blubar' només sigui superat pel restaurant 'Chia Vegan'.

Ara bé, per què ha quedat segon a la classificació? El restaurant acumula un total de 2.042 ressenyes, de les quals 1.900 li donen la puntuació màxima. Fet que demostra que, abans de rebre el premi, els clients havien estat captivats pel menjar.

Ara, els seus aperitius, tapes, pizzes, sandvitxos i bowls ja són al TOP 10 dels vegans del món. Fet que converteix Barcelona com a referència del món vegà. A més d'aquest, altres restaurants de la ciutat han entrat al rànquing.

Aquests són els 10 millors restaurants vegans del món, segons Tripadvisor:

 1. Chia Vegan, Cusco, Perú
 2. BluBar, Barcelona
 3. Time Traveller, Índia
 4. Antica Casa Rava, Alessandria, Itàlia
 5. Veggie Pause, Fes, Marroc
 6. Vegan Beat, Atenes, Grècia
 7. La Bruixa, Antiga, Guatemala
 8. Ark, Copenhaguen, Dinamarca
 9. BioMania Bristo Bol, Croàcia
 10. Hum - Healthy Veggies Delights, Vietnam
 11. Vrutal, Barcelona

Així mateix, el 'BluBar' i el 'Vrutal' són els dos millors restaurants de la ciutat en menjar vegà. Un fet que situa la ciutat de Barcelona al TOP 10 dels veg-friendly .

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!