Primer pla de Carlos Ríos, influencer i creador del concepte 'realfooder'

Carlos Ríos inaugura el seu primer restaurant 'Realfooding' a Barcelona: els detalls

Es tracta del primer establiment de la ciutat amb aquesta filosofia

Barcelona ja té el primer restaurant de plats 'realfooding'. El popular nutricionista i influencer Carlos Ríos, ha inaugurat el seu primer restaurant. Amb el nom de 'Realfooding to Eat' és l'aposta del jove de Huelva per fomentar uns hàbits de consum sans.

El jove ho ha fet per partida doble. No només ha obert un restaurant al centre comercial Westfield Glòries, sinó que a La Maquinista ha volgut apostar per la seva presència en format Food Truck. En aquesta darrera, pretén revolucionar el concepte de menjar ràpid, però sempre seguint la seva filosofia, menjar saludable.

Un pas endavant

Aquesta doble obertura ha suposat un pas endavant per al popular nutricionista i influencer. El 2013, va crear el moviment de 'Realfooding', un moviment basat en menjar real, evitant els ultraprocessats i promovent el menjar sa, saborosa i de proximitat.

Anys després, va fer el salt al delivery, amb què fins ara treballava amb els seus productes. El 2021, va llançar 'Realfooding to Eat', el que fins ara era només una cadena de restauració. Ara, des de dijous passat, 5 d'octubre, ja compta amb el primer restaurant.

Segons va indicar en declaracions per al Principal, l'establiment té dues vies. «D'una banda, el menjar ràpid reversionat amb bons ingredients: Hamburgueses amb pa integral, amb salses, oli d'oliva verge extra, bona quantitat de vegetals i carn de bona qualitat».

«D'altra banda, hi ha els plats diaris, el plat 'realfooding', que combina una bona part de vegetal amb proteïna i una part d'hidrats de carboni», va detallar.

Carlos Ríos: «Es pot fer un àpat desitjable, però saludable»

A més de parlar dels objectius que persegueix amb el seu restaurant, l'influencer va parlar sobre la comunitat de seguidors i sobre la filosofia.

«El més important per a nosaltres és elaborar receptes amb bons ingredients i que siguin molt desitjables per competir amb tota la restauració que hi ha, que moltes vegades no tenen cura d'aquesta part de la salut», va indicar en declaracions per al mitjà esmentat anteriorment.

A més, va assenyalar que els seus seguidors van ser els que li van demanar que fes aquest salt. «Deien que cuinaven a casa saludable, però que també els venia de gust menjar sa quan sortien amb la parella o amics, per exemple». «Es pot fer un menjar desitjable i, fins i tot, ràpid, però saludable», va indicar.

Pel que fa als seus inicis, l'influencer els va detallar. «Vam començar a elaborar plats i definir una carta amb bons ingredients. Fins i tot amb propostes de persones mitjançant les xarxes socials, primer al delivery i ara per al restaurant», va explicar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!