Imatge de Toni Clapés en una fotografia promocional de Rac1

Toni Clapés dona la millor notícia sobre el càncer a RAC1: el retorn més esperat

Toni Clapés va emocionar l'audiència de RAC1 divendres passat

Toni Clapés sorprenia l'audiència de RAC1. Divendres passat, 6 d'octubre, el presentador es posava com cada tarda a conduir el 'Versió RAC1'.

No obstant això, cap dels oients sabien què estava a punt de passar al programa. Montse Llussà, col·laboradora de l'espai radiofònic, tornava divendres passat. I ho feia després de superar un càncer de mama que li van detectar l'abril del 2022.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Toni Clapés fa emocionar l'audiència

Toni Clapés ha impactat tothom. Aquest divendres, 6 d'octubre, ha estat quan l'audiència ha pogut presenciar el retorn d'una de les col·laboradores més estimades.

Montse Llussà tornava al 'Versió RAC1', presentat per Toni Clapés. La periodista s'absentava l'abril del 2022 després de ser diagnosticada amb un càncer de mama.

Un motiu de pes que la va obligar a romandre apartada dels micròfons. Fins divendres passat, que va reaparèixer al programa de Toni Clapés.

«Ha tornat, ha tornat! Avui Toni Clapés ha donat la (re)benvinguda a Montse Llussà!», anunciava el compte oficial de Twitter del 'Versió RAC1'.

Sens dubte, una notícia àmpliament celebrada per l'audiència de RAC1 i pel mateix Toni Clapés. «Estem de festa», revelava el presentador. «Montserrat, Montserrat! La veu de Catalunya!», celebraven al 'Versió RAC1'.

Montse Llussà: «He tingut molta sort»

Montse Llussà se sincerava sobre el seu estat de salut el mes de febrer passat en un altre programa de RAC1. En aquest cas, va anar al 'Via Lliure' de Xavi Bundó a explicar com havia viscut la malaltia.

«El metge em va dir: 'Barcelona. Segle XXI. Tenim un tractament. Tranquil·la, veuràs créixer la teva filla'», va confessar la Montse Llussà. «I aquestes paraules m'han mantingut tots aquests mesos, i ho continuen sent. D'això visc».

«No m'ha vist cap dia al llit», revelava també sobre la seva filla, de només 3 anys. «M'ha vist cansada, com és normal, però he tingut molta sort».

L'abril de l'any passat Montse Llussà anunciava que «el pronòstic és molt bo». «Ara estic amb tractament de quimioteràpia i en seguiran d'altres. Tots amb l'objectiu de quedar com a nova».

Un tractament que ja ha finalitzat i amb què Montse Llussà ha pogut assolir, sens dubte, l'objectiu més esperat.