Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Tamara Falcó amb rostre neutre a l'esdeveniment de Kronos Homes a Madrid

Tamara Falcó i el motiu pel qual ha fet un viatge amb la mare d'Íñigo Onieva

Tamara Falcó ha fet una escapada amb la seva sogra

En plens plans de maternitat, Tamara Falcó ha decidit marxar de vacances a Itàlia amb una part de la seva família política. La marquesa de Griñón, acompanyada del seu marit Íñigo Onieva, de la seva sogra Carolina Molas i de la seva cunyada Alejandra Onieva, està passant uns dies de gaudi a Roma.

Un viatge familiar que es podria haver produït per un motiu de pes: reforçar llaços. Així és, després de tota la polèmica que es va viure quan Tamara Falcó va fer pública la seva ruptura amb l'empresari, la seva relació amb els seus familiars es va refredar considerablement.

És cert que després, amb la reconciliació, Tamara Falcó va lligar caps amb ells, però encara quedava molt per fer. Per aquesta raó, a la marquesa de Griñón li hauria interessat acostar-se més a la família del marit. Això sí, amb qui sembla que ha fet més llaços d'amistat ha estat amb la seva sogra, Carolina Molas, ja que amb ella ha posat d'allò més còmplice.

Storie de Tamara Falcó amb la seva sogra Carolina Molas, totes dues somrients, en el seu viatge a Roma amb Íñigo Onieva
Tamara Falcó ha presumit d'emportar-se a meravella amb la sogra. | @tamara_falco, Instagram

Tamara Falcó i la mare d'Íñigo Onieva, molt unides

Sembla que Tamara Falcó s'emporta molt bé amb la mare del seu marit, tenint en compte la imatge que va publicar aquesta primera a les seves xarxes socials. Una instantània que, sens dubte, ha resolt molts dubtes que hi havia al voltant de la seva relació.

Plànol curt de Tamara Falcó amb rostre somrient
Tamara Falcó es va distanciar de la família política quan va trencar per primera vegada amb el seu marit. | Europa Press

Les males llengües deien que era tensa. Sobretot, després que la filla d'Isabel Preysler fes de la seva ruptura un xou mediàtic. Això no li va agradar gens a Molas, que va haver de bregar que el seu fill fos assenyalat per la premsa.

Tot i això, el passat és passat i ara mateix totes dues estan molt unides. Això sí, Tamara Falcó no només manté un excel·lent vincle amb la sogra, sinó també amb la cunyada, Alejandra Onieva. Des que la marquesa de Griñón va començar el seu festeig amb Onieva, es va fer molt amiga de l'actriu. En aquest viatge també se les ha pogut veure juntes, demostrant així l'amistat que les uneix.

Selfie de Tamara Falcó i Íñigo Onieva somrient
Tamara Falcó s'ha acostat encara més a la família del marit. | @tamara_falco, Instagram

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Tamara Falcó lliga caps amb la família política abans de convertir-se en mare

La veritat és que a Tamara Falcó li interessa en aquests moments tenir encara més a prop la família del seu marit. I és que amb Íñigo Onieva està en procés de convertir-se en mare.

Uns plans que el matrimoni estaria desitjant dur a terme, ja que han estat innombrables les ocasions en què han confessat la seva passió per ser pares. Això sí, tenen molt clar que el seu primer fill arribarà «quan Déu vulgui», encara que el temps vagi en contra seva.