Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol de Concha Velasco amb rostre neutre en un teatre

La salut de Concha Velasco torna a ser notícia: l'última hora que han confirmat

Concha Velasco ha rebut la visita d'algú especial i ha confessat com està la seva salut

Concha Velasco ha estat un personatge públic a Espanya que ha generat una gran preocupació aquests anys recents. Sobretot des que se'n va anar a viure a una residència al municipi madrileny de Las Rozas.

Concha Velasco va deixar els escenaris a la tardor de 2021. I és que, amb els seus fills, Manuel i Paco, van prendre la decisió que el millor era que ingressés a una residència. Les xacres de salut que patia la bona de Concha no li deixaven cap altra opció. Després d'uns mesos a una residència del centre de Madrid, va decidir anar-se'n a viure definitivament a l'altra esmentada.

En els darrers temps, els problemes de salut de la val·lisoletana han estat notoris, i sobretot certes baixades que han alarmat els grans amics de l'actriu.

Concha Velasco rep un bon amic, que revela com es troba

Els últims dies, Concha Velasco ha rebut la visita de José Manuel Parada i el conegut periodista ha donat l'última hora del seu estat de salut. José Manuel Parada s'ha esplaiat per parlar durant uns minuts al programa 'Fiesta' de l'«emocionant» visita que ha pogut compartir amb la coneguda actriu.

Primer pla de Concha Velasco somrient en una imatge d'arxiu
Concha Velasco continua rebent visites dels seus amics. | Europa Press

Emma García

Última hora de la salut de Concha Velasco després de la visita de José Manuel Parada

«Jo no havia anat a veure-la perquè em feia mal, però m'ho va dir el seu fill quan un dia em va veure per televisió. Li vaig dir "quina alegria tan gran m'has donat!", i em va citar per aquest dissabte 7 d'octubre», ha explicat aquest diumenge.

«Estàs aquí com a amic i còmplice de moltes històries que hem viscut junts», li va dir Concha Velasco al seu bon amic.

Muntatge en primer pla de José Manuel Parada amb rostre neutre i Concha Velasco somrient
Concha Velasco ha rebut la visita del seu amic. | Europa Press, catalunyadiari.com

«M'estava esperant a la cafeteria i estava encantadora. No saps quina memòria té! Recorda coses que ni me'n recordava. El cap el té estupenda», ha explicat Parada.

A més, el presentador també ha confessat que és la mateixa Concha Velasco la que tria qui visitarà la residència i ho comunica al seu fill Manuel. Un fill que sempre està pendent de tot. Aquesta visita del comunicador va començar prenent alguna cosa a la cafeteria de la residència, i més tard van sortir al jardí per passejar.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El comunicador ha parlat clar sobre l'actriu després de visitar-la aquest dissabte

En aquell moment, l'amic de Concha Velasco es va adonar de com estimen l'actriu a la residència i de com està de ben equipada.  «La residència és preciosa, ella saludava tothom. "Conchita, Conchita", li deien. Fins i tot, vam anar a la capella i vam resar una mica», confessava.

José Manuel Parada al plató de 'Viernes Deluxe' amb rostre seriós i unes ulleres de sol posades
José Manuel ha parlat a 'Fiesta' de l'estat actual de l'actriu. | Mediaset

Sens dubte, aquesta nova visita no fa res més que insuflar ànim a l'actriu val·lisoletana. I és que fins i tot patint certes xacres, li van molt bé aquestes xerrades amb els amics, com ha estat el cas de Parada.