Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol d'Alejandra Rubio amb rostre neutre en un esdeveniment

Alejandra Rubio i les importants paraules que li va dir la seva àvia, María Teresa Campos

Alejandra Rubio comparteix els valuosos consells de la seva àvia

Aquesta setmana feia un mes de la mort de María Teresa Campos. Alejandra Rubio era la primera de la família a fer front a tota la voràgine mediàtica i reincorporar-se als mitjans de comunicació. Alejandra va començar molt jove el seu camí dins dels mitjans de comunicació i, sens dubte, la imponent trajectòria de la seva àvia ha estat molt inspiradora per a ella.

En una entrevista recent que oferia per a La Razón, la filla de Terelu Campos revelava les importants paraules que li va dir la seva àvia per dedicar-se al món de la comunicació. No cal dir que, per a Alejandra, la seva àvia és el seu referent més gran.

Alejandra Rubio comparteix les valuoses paraules que li va dir la seva àvia

Des que va complir la majoria d'edat, Alejandra Rubio ha estat involucrada en una infinitat de projectes dins de la televisió. La jove ha col·laborat per a molts programes de Telecinco i, actualment, és una de les habituals del programa 'Así es la vida'. Però, a més, també és una col·laboradora habitual del diari ABC.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El cuquet del periodisme va picar a Alejandra des d'una edat molt primerenca i, encara que segueix centrada en els estudis d'interpretació, Alejandra segueix activa amb la seva faceta més mediàtica. En una entrevista recent que ha ofert per a La Razón, en un esdeveniment benèfic a favor de la lluita contra el càncer, Alejandra se sincerava.

Primer pla d'Alejandra Rubio en una captura d''Així és la vida' el 2 d'agost de 2023
Alejandra revela les paraules que li va dir la seva àvia | Mediaset

La filla de Terelu Campos compartia els valuosos consells que li havia donat la seva àvia per dedicar-se al món de la comunicació. Segons ha revelat, María Teresa Campos li va aconsellar «que m'informi, que parli bé i que no digui falques. I sobretot que sigui propera i amable».

Aquestes van ser les importants paraules que la seva àvia li va compartir i amb les que buscava ajudar-la als inicis professionals dins de la petita pantalla.

No és gens fàcil començar al món de la televisió, especialment quan ets tan jove i inexpert. La influencer també ha reconegut que li costa molt veure's, sobretot quan es tracten de les primeres aparicions. «Al principi sempre veia les meves aparicions a la televisió, però per salut mental ja no ho faig. Però ja m'adono al moment dels errors que faig, que abans no ho feia», ha confessat.

Alejandra Rubio es refugia a la feina per passar el dol

La noia està travessant un dels moments més complicats personalment. Però, novament, la feina s'ha convertit en una via d'escapament, una manera de poder distreure la ment. Alejandra confessava que gràcies a la feina ha pogut passar el dol de la seva àvia d'una altra manera.

Captura de pantalla d''Así es la vida' mostra el retorn d'una emocionada Alejandra Rubio al programa després de la mort de la seva àvia, María Teresa Campos
Alejandra Rubio, centrada en el seu treball a la televisió | Mediaset

«Al final el procés va per dins, és el que cal fer. Estàs ocupada, i això és molt important en aquestes situacions, tenir la ment ocupada per no pensar», revelava al mitjà anteriorment esmentat.

Ara mateix, la seva major prioritat és «seguir amb els meus projectes perquè la meva àvia se n'ha anat, ja no hi és, i ja no podem fer res per posar-hi remei. Cal passar el dol».