Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer plànol de Belén Esteban posant somrient a l'esdeveniment de Crea Energía

Belén Esteban confessa si està veient Jesulín de Ubrique a 'MasterChef Celebrity'

Belén Esteban se sincera sobre l'aventura televisiva de Jesulín de Ubrique

Tot i que tot indica que, de moment, Belén Esteban no compta amb cap proposta estable per tornar a televisió, la de Paracuellos segueix immersa en una infinitat de projectes. Entre ells, l'excol·laboradora de televisió continua amb la seva empresa alimentària, a més de treballar per a una empresa energètica.

En una de les seves aparicions públiques recents, Belén s'ha sincerat sobre aquesta nova etapa professional que està vivint. La televisiva reconeixia que ha rebut diverses ofertes per tornar als mitjans, fins i tot per a la ràdio. Qui sí que ho està donant tot a la petita pantalla és Jesulín de Ubrique a 'MasterChef Celebrity'.

Belén s'ha sincerat sobre si està seguint el concurs del pare de la seva filla al reality culinari.

Belén Esteban es pronuncia sobre la nova etapa que travessa

Belén Esteban ha afrontat uns mesos molt convulsos en tots els aspectes. El final de 'Sálvame' posava de cap per avall la vida de tots els col·laboradors del format. Alguns d'ells, els més mítics, aconseguien embarcar-se al reality de Netflix, 'Sálvese quien pueda', que veurà la llum ben aviat.

I encara que alguns aconseguien trobar el seu lloc en altres cadenes com Gema López, Pilar Vidal o Terelu Campos, la veritat és que a Belén Esteban no li ha arribat la proposta indicada.

Belén Esteban seria entrevistada pels mitjans amb un micròfon cap a ella
Belén Esteban se sincera sobre el concurs de Jesulín de Ubrique | Europa Press

Tot i això, la televisiva reconeix que ha rebut diverses ofertes. «M'han trucat fins i tot de la ràdio, però a mi m'interessa més ser on soc. Soc una persona molt lleial i m'agrada la feina que faig», ha parlat per a Pronto.

A més, davant del final de 'Sálvame', Belén confessa que, malgrat tot, ella està molt orgullosa d'haver format part d'un programa que ha fet història. «Portàvem 14 anys i tot té un principi i un fi. Espero que el seu programa duri tant, perquè a Joaquín me l'estimo molt», confessava.

La de Paracuellos tampoc amaga que, en algunes ocasions, al programa vespertí de Telecinco també es van arribar a equivocar. «A 'Sálvame' ens hem equivocat, com tots, però hem donat també molt d'entreteniment. Per mi és un orgull dir que he treballat aquí», explicava.

Això sí, tot i que el programa s'ha acabat, la col·laboradora continua mantenint una estreta relació amb tots els seus companys com vam veure fa uns dies. Belén publicava una emotiva fotografia al seu Instagram al costat de Chelo García-Cortés, María Patiño i Terelu Campos.

Belén Esteban parla sobre el concurs de Jesulín a 'Masterchef Celebrity'

En aquesta entrevista, la televisiva era preguntada pel concurs de Jesulín de Ubrique. I és que, en els darrers temps, el torero ha explotat al màxim la seva faceta televisiva encadenant un projecte amb un altre. Jesulín ha esdevingut el fitxatge estrella del programa de cuina.

Belén Esteban amb una cua alta parlant amb els micròfons dels mitjans als Premis Chicote
Belén reconeix que no té cap relació amb Jesulín | Europa Press

No obstant això, Belén reconeixia que no l'estava seguint. «No, no l'he vist perquè he arribat fa poc. Però espero que li vagi molt bé a ell i a tots els companys», assegurava a la revista anteriorment citada. La col·laboradora també deixava clar que «Jesús i jo no tenim cap relació» i que tots dos «porten les seves vides».