Primer pla d'Alexia Putellas somrient als premis de la FIFA

El gest de la mare d'Alexia Putellas que enamora tots els seus fans: foto preciosa

La mare d'Alexia Putellas ha tingut el millor gest amb la futbolista catalana

Alexia Putellas ha rebut el millor gest. I ha estat de la dona de la seva vida: la seva mare. La futbolista catalana publicava una fotografia compartida per la seva mare, Eli Segura, a Instagram.

Ha estat aquest divendres, 6 d'octubre. Hi apareixien totes dues al camp de futbol i Alexia Putellas amb la samarreta del seu club, el FC Barcelona. Una fotografia tendra i preciosa que demostra l'amor que es tenen mare i filla.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Alexia Putellas emociona amb la foto amb la seva mare

Alexia Putellas ha fet emocionar tots els seus fans. La futbolista compartia les últimes hores una tendra i emocionant fotografia al seu compte d'Instagram.

Hi apareixia la mateixa Alexia Putellas acompanyada de la seva mare, Elisabet Segura. Una imatge preciosa que tenia com a intenció celebrar la nova fita de la centrecampista catalana.

Muntatge amb un story d'Alexia Putellas d'una foto compartida per la seva mare de totes dues al camp de futbol
Alexia Putellas ha compartit la foto a les seves stories. | Instagram, @alexiaputellas

Alexia Putellas: 400 partits amb el Barça

I és que Alexia Putellas arribava als 400 partits amb el FC Barcelona aquest dijous 5 d'octubre. Després d'una victòria 6 a 0 contra el València, Alexia Putellas esperava la celebració més especial.

La futbolista rebia de les mans del seu club, el Barça, una samarreta especial 400 que celebrava el seu gran èxit. Disputar fins a 400 partits vestint la samarreta blaugrana.

«Homenatge als 400 partits d'Alexia com a blaugrana! Felicitats i que siguin molts més!», deia la publicació conjunta del compte FCB Femení i el d'Alexia Putellas.

Un fet que no dubtava, tampoc, a celebrar la seva mare. I ho feia amb una fotografia acompanyada de la seva filla i la samarreta amb el seu nom i el número 400 imprès. A més, Elisabet Segura l'acompanyava d'una cançó molt bonica.

El mític tema italià de 'Sará perché ti amo' de Ricchi i Poveri va ser l'escollit per a l'ocasió. I que millor escollit, perquè demostra tot l'amor que una mare sent cap a la seva filla.

És una fotografia que, sens dubte, ha emocionat tots els fans d'Alexia Putellas. I que en cap moment no han dubtat que Elisabet Segura, la mare d'Alexia Putellas, és la seva seguidora més incondicional.