Imatge de Carmen Borrego, amb rostre seriós i trist, al plató de 'Vamos a ver' parlant sobre Edmundo Arrocet, exparella de la seva mare, María Teresa Campos

Carmen Borrego: la seva reacció en tornar a casa de María Teresa Campos

Carmen Borrego s'enfronta a un moment molt dolorós

Tot just un mes després de la mort de la seva mare, Carmen Borrego s'ha enfrontat a un moment molt dolorós: tornar a casa de María Teresa Campos.

Acompanyada del seu marit, José Carlos Bernal, Carmen Borrego tornava a la que va ser la casa de la seva mare, María Teresa Campos. Visiblement emocionada demanava als reporters, testimonis d'aquest moment, “una miqueta d'intimitat”.

Carmen Borrego torna a casa de María Teresa Campos

Carmen Borrego amb rostre seriós i ulleres de sol fosques arribant al funeral de María Teresa Campos
El dolor de Carmen Borrego en tornar a casa de la seva mare | Europa Press

“Em perdonaràs, però una mica d'intimitat he de tenir, oi?”, responia als periodistes. I afegia: “No et diré absolutament res”.

I és que, sens dubte, Carmen Borrego està passant uns dies molt tristos i complicats després de la mort de la seva mare, fa tot just un mes.

Fa uns dies a la seva primera entrevista a la televisió després de perdre la seva mare, en el seu debut a 'Así es la vida' compartia públicament el seu dolor. “He hagut d'entrar a Mediaset per la part de fora i pensava que no em sortiria ni la veu. Ara mateix veure-la em causa dolor, no la puc veure, encara la sento al meu costat”, li confessava a Sandra Barneda.

El dolor de Carmen Borrego

Carmen Borrego en el seu debut com a col·laboradora d'Així és la vida de Telecinco
Carmen Borrego s'emociona en recordar la seva mare | Mediaset

Amb llàgrimes als ulls afegia: “El saber que no tornarà a estar em costa molt. Em costa dormir i em costa despertar-me perquè és prendre consciència de la realitat, de pensar que és un malson”.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A més, al dolor de la pèrdua, Carmen i la seva germana Terelu s'han hagut d'enfrontar a la polèmica entrevista que Edmundo Arrocet ha ofert a la revista 'Diez Minutos'.

Imatge d'Edmundo Arrocet, feliç, en una estació de tren a Màlaga el 2020
Edmundo Arrocet ofereix una polèmica entrevista | GTRES

L'humorista, que va ser parella de la seva mare durant sis anys, parlava de la relació sentimental que va mantenir amb María Teresa Campos. En les seves polèmiques declaracions es va defensar dels que el van acusar d'aprofitar-se econòmicament de la veterana comunicadora.

Va afirmar que era ell qui pagava les despeses quan anaven de viatge, fins i tot que María Teresa li havia proposat casar-se perquè li quedés una pensió.

La reacció de Carmen Borrego a l'entrevista d'Edmundo Arrocet

Tampoc deixava en molt bon lloc les filles de María Teresa afirmant que “en sis anys, Terelu va anar a casa unes 10 vegades i Carmen ni això. Sí que hi anaven Alejandrita i José María (nets de María Teresa)”.

Davant d'aquestes paraules, tant Terelu com Carmen han intentat mantenir-se'n al marge, per respecte a la seva mare.

Carmen Borrego al plató d''Así es la vida' veient un vídeo d'Edmundo Arrocet
La reacció de Carmen Borrego a l'entrevista d'Edmundo Arrocet | Mediaset

“La persona que podria contestar a tot això ja no hi és. No em sento capacitada per contestar, i per una banda m'alegro que no estigui per viure això”, deia Carmen a 'Así es la vida'. I, encara que va intentar no aixecar més polèmica, tancava la seva intervenció de manera clara i contundent: “Tinc la consciència molt tranquil·la, la meva família també la té. L'he cuidat fins al seu darrer alè (…) Pesa més el respecte a la memòria de la meva mare que no pas el que digui ningú”.