Primer pla de Pau Padilla somrient a la presentació de Me Resbala

Paz Padilla revela per error qui és la nova il·lusió de Miguel Ángel Silvestre

La nova il·lusió de Miguel Ángel Silvestre s'ha fet “viral” per “culpa” de Paz Padilla

L'última publicació als stories d'Instagram de Paz Padilla ha revolucionat les xarxes socials. I és que l'humorista ha revelat per error que Miquel Àngel Silvestre té nova parella.

Paz Padilla compartia amb els seus 2,3 milions de seguidors a Instagram el vídeo que havia gravat d'una divertida festa a Ubrique. Allà va coincidir amb alguns amics famosos, com ara Paula Echevarría, Miguel Torres, David Summers, Pitingo o Miguel Ángel Silvestre.

Una festa en què sonava de fons el flamenc a les mans de Pitingo, Paco Candela i Nina Alemania.

Paz Padilla revela, sense voler, la nova il·lusió de Miguel Ángel Silvestre

Però el que cridava especialment l'atenció de les imatges és que s'hi podia veure Miguel Ángel Silvestre en molt bona companyia. L'actor apareixia en actitud relaxada, i molt afectuós, amb una atractiva acompanyant que agafava la mà i abraçava per l'esquena.

En tot just unes hores la nova il·lusió de Miguel Ángel Silvestre es convertia en viral en xarxes socials. I, ràpidament, es revelava la identitat de la nova parella de l'actor.

Miguel Ángel Silvestre amb una llanterna a 30 Monedas, sèrie de HBO Max
Miguel Ángel Silvestre té una nova il·lusió | HBO Max

Qui és la nova il·lusió de Miguel Ángel Silvestre

La jove que ha conquerit el cor d'uns dels actors “solters de l'or” –fins ara– del cinema espanyol, es diu Rebeca Toribio. Una empresària valenciana de 29 anys que pot presumir de ser una reeixida emprenedora.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Amb només 22 anys va crear el restaurant Superchulo, al barri madrileny de Malasaña. I en només cinc anys, s'ha convertit en un referent en menjar vegà sostenible.

El seu èxit empresarial va ser reconegut, el febrer del 2023, per la revista 'Forbes'. La publicació va triar Rebeca Toribio com una de les persones per sota dels 30 anys més influents d'Espanya.

La publicació esmentada defineix Rebeca com a “creadora d'un restaurant especialitzat en allò que la seva creadora qualifica de Rainbow Food. Una cuina basada en la sostenibilitat, la consciència amb el medi ambient, el color i les sensacions. A Malasaña (Madrid), el seu objectiu és crear un concepte nou de tradició on recuperar l'essència de la gastronomia de sempre, de forma sostenible. Una revolució positiva que també ha donat lloc a 'Rainbow Food' (2022), un llibre de receptes vegetarianes basat en receptes del restaurant”.

Miguel Angel Silvestre i Rebeca Toribio, una discreta relació que ha sortit a la llum "gràcies" a Paz Padilla

Miguel Ángel Silvestre i Rebeca Toribio portarien junts tot just “un mes i alguna cosa”, segons afirma el compte La Cuernis. La parella ha intentat mantenir-se lluny del focus mediàtic. Però la seva relació sortia a la llum després que molts usuaris a les xarxes es fessin ressò del vídeo que publicava Paz Padilla.

Després d'indagar a les seves xarxes podem comprovar que Miguel Ángel Silvestre i Rebeca Toribio se segueixen a Instagram. I, des del 4 de setembre passat, intercanvien 'likes' i comentaris afectuosos a les seves publicacions.