Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Irene Urdangarin amb les celles arrufades i serioses

Irene Urdangarin ja sap quants diners podrà guanyar el seu pare amb la nova feina

Iñaki Urdangarin podrà guanyar fins a 300.000 euros cada any

Irene Urdangarin es troba en un moment transcendental de la seva vida. I ja no només perquè intenta descobrir què és el que realment vol fer en un futur, sinó també per la situació familiar.

La noia prenia la decisió de prendre's un any sabàtic per centrar-se en ella mateixa. Un any en què viurà a la Zarzuela amb la seva àvia, la reina Sofia, i es podrà dedicar a estudiar idiomes o treure's el carnet de conduir.

D'altra banda, tant Irene Urdangarin com els seus germans han rebut una gran notícia, i és que els seus pares finalment han arribat a un acord de divorci. 

Fotografia de Irene Urdangarin caminant en arribar a l'aeroport de Ginebra, Suïssa
Irene Urdangarin viurà amb la seva àvia Sofia | Europa Press

Després de mesos molt complicats per a la família, sembla que al final tant Iñaki com la infanta Cristina estan satisfets amb l'acord a què han arribat. 

Així, la parella decidia que signarà el divorci davant d'un notari a Barcelona, i tot estarà protegit sota un contracte de confidencialitat. De la mateixa manera, un dels temes més importants davant els quals s'havien de posar d'acord és la custòdia dels nens, despeses que assumirà la infanta Cristina.

Iñaki Urdangarin amb l'infanta Cristina i la seva filla, Irene Urdangarin, a Vitoria
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina arriben a un acord | GTRES

Logo de WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Irene Urdangarin sap quants diners guanyarà el seu pare

Mentre que, per la seva banda, ella exigeix al seu ex que no es casi amb la seva parella actual, Ainhoa Armentia, i li ha demanat que guardi silenci i deixi de banda la idea de publicar les seves memòries.

De la mateixa manera, Iñaki haurà de conformar-se amb una quantitat més modesta a la que esperava al principi, a més de renunciar a la seva milionària indemnització. Això sí, Urdangarin ha sortit força afavorit després de deixar la seva feina al despatx d'advocats el març del 2022.

Iñaki Urdangarin amb rostre somrient el dia 19 de setembre del 2019
Iñaki Urdangarin cobrarà fins a 300.000 euros cada any | Europa Press

I és que a partir d'ara treballarà com a «assessor del departament jurídic dins d'una important empresa de l'Ibex-35». Una feina a la qual ha accedit amb ajuda del que fos el seu sogre, el rei emèrit Joan Carles I.

De fet, aquesta era una altra de les grans exigències d'Iñaki a l'hora de signar el divorci, ni més ni menys que la de trobar una feina per poder valdre's per si mateix.

«És una empresa de l'Ibex-35, una empresa molt important, amb pes a tota la societat espanyola i a nivell internacional. Personatges que dominen aquesta empresa vinculats a les amistats del rei emèrit», sostenen sobre això. Una feina que no està gens mal pagada, ja que el pare d'Irene es podrà embutxacar fins a 300.000 euros l'any.