Primer pla de Laura Fa amb cara feliç a l'aniversari de la revista Lecturas, Madrid 2017

Laura Fa i tots els secrets de Dani, el seu desconegut marit

Presentem el discret marit de Laura Fa, Dani, amb qui fa gairebé 30 anys que té una relació

Laura Fa és una de les periodistes de cor més importants del moment. Tot i estar al centre del món mediàtic, el seu marit, Dani, és molt discret.

Laura Fa: tota una referent al món de la comunicació

Laura Fa és una comunicadora reconeguda al nostre país. Els seus inicis a la televisió es remunten al programa d''Arucitys' d'Alfons Arús a la cadena privada de 8TV .

Al llarg dels anys, la periodista s'ha anat endinsant més a la premsa del cor, convertint-se en una de les  màximes referents del sector.

Laura Fa va saltar a l'àmbit nacional en convertir-se en una col·laboradora molt activa a 'Sálvame'. Després que Telecinco suspengués el programa, Fa ha sabut seguir endavant i el seu nom ha agafat encara més potència.

Laura Fa té amb Lorena Vázquez el podcast de 'Mamarazzi'. L'espai té molt èxit i és precisament en ell que les periodistes van avançar la gran notícia de la ruptura entre Shakira i Gerard Piqué . Des d'aleshores, totes dues han esdevingut expertes del tema i s'han convertit en una de les  fonts més fiables de la matèria.

En una entrevista per a Catalunya Ràdio, Fa va admetre que aquesta fita va ser molt important per impulsar el podcast de 'Mamarazzi'.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El marit de Laura Fa

Ho sabem tot de la seva vida professional, però què hi ha a la seva vida privada? Laura Fa està feliçment casada amb Daniel Estupiña des de fa 28 anys. És un enginyer allunyat del món televisiu, que no li agrada apareixen en públic.

Encara que de vegades en fa una excepció. El 2021, Laura Fa va publicar una imatge de Dani d'esquena i amb un vestit. Potser el més a prop que estarem mai de veure'l.

Tot i no veure-li la cara, podem intuir que es tracta d'un home molt atractiu que ha gaudit de l'amor de la nostra estimada periodista durant les últimes dues dècades. «1 de maig. 26 anys al costat d'aquest senyor» , va escriure Fa a l'instastory del 2021.

Captura instastory de Laura Fa del 2021. A la imatge apareix un home d'esquena amb un traje negre mirant per la finestra
Instastory de Laura Fa de 2021 | @laura__fa, instagram

La Laura Fa i el seu marit, Dani, han tingut dos fills preciosos: la petita Lola, d'11 anys, i el Pep, de 14 anys. Ells sí que apareixen a les xarxes socials de la seva mare més sovint.