Imatge de les jugadores del Barça Femení a un camp de futbol. Dues jugadores s'esan donant la mà

El somni ocult d'una ex del Barça: espectacular negoci a Catalunya

Ana Crnogorcevic sorprèn amb el negoci que li agradaria obrir a Catalunya

Una antiga jugadora del F. C Barcelona té un somni per complir a la ciutat: Vol obrir una cafeteria.

Ana Crnogorcevic canvia de colors

Aquest inici de la Lliga de Futbol Femení ha estat molt intens. Després de la polèmica de Luis Rubiales i que les jugadores de la Selecció Espanyola demanin canvis a la RFEF, ha arrencat la nova temporada esportiva.

Entre els grans canvis del club català, trobem el comiat d'Ana Crnogorcevic. La jugadora ja no vesteix de blaugrana, sinó que porta els colors de l'Atlètic de Madrid.

La suïssa era una de les jugadores de l'equip més estimades que es va integrar completament a Catalunya,  parlant el català en només tres mesos de mudar-se a la ciutat de Barcelona.

La sortida d'Ana Mari va ser molt amarga. Després del mundial, sentia que el club ja no comptava amb ella i la van deixar fora de la gira de la pretemporada a Mèxic. Veient el panorama, la jugadora va decidir posar-se al mercat i les ofertes no van trigar a arribar-li. D'aquesta manera, va acabar fitxant per a l'Atlètic de Madrid, però continua tenint en compte les estimades companyes d'equip del Barcelona.

«No tinc paraules.  Ha estat un honor vestir aquesta samarreta.Barcelona era casa meva i ho vaig sentir amb tot el meu cor! Vaig saber de sobte que no es comptava amb mi. Espero que entengueu que així no em puc quedar aquí, espero que em perdoneu això. Us estimo», va escriure a Instagram. Sens dubte, el comiat va ser d'allò més emotiu.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El gran somni que Ana Mari té al cap

Tot i que a part de futbol, Ana Mari té una altra gran passió que no amaga: el cafè. El diari Relevo va explicar que un dels grans somnis de Crnogorcevic és muntar la seva pròpia empresa al sector. Una cosa que ja va aconseguir al seu país natal, Suïssa. Tot i això, Ana Mari vol anar més enllà i obrir la seva pròpia cafeteria als carrers de Barcelona.

Encara que el seu fort no seria un establiment típic. Seria una mica molt més personal, tant que la ubicació física seria a la terrassa de la seva casa. La idea recórrer-li pel cap durant la temporada passada. «Es va passar tot el curs buscant cafeteres, fent comparacions...», explica el mitjà. Però allò que realment seria el gran atractiu de la cafeteria no seria la ubicació, sinó passar el temps amb una persona tan gran com Ana Crnogorcevic.