Primer pla de Tania Llasera mirant a càmera durant la presentació de la nova temporada de RTVE

Tania Llasera i el veritable motiu pel qual ja no apareixerà a 'MasterChef'

Tania Llasera va entrar com a favorita al programa de cuina

Sorpresa a 'MasterChef Celebrity'! Tania Llasera arribava al programa culinari com una de les celebritats preferides per guanyar aquesta edició. Però, de manera inesperada i davant de la sorpresa de tots, el seu primer davantal negre va suposar la seva expulsió.

«Era la primera vegada que baixava a la fossa i m'he posat molt nerviosa. Això m'ha jugat una mala passada», deia Tania Llasera que, aquest dijous, es convertia en l'última expulsada de 'MasterChef Celebrity 8'.

Foto de Tania Llasera amb els seus companys al programa 'MasterChef Celebrity' de RTVE
Tania Llasera a 'MasterChef' | Instagram, @taniallasera

Després d'una prova d'exteriors dolenta amb l'equip blau, per primera vegada, la presentadora vestia el davantal blau. I és que havia de demostrar els seus dots davant dels fogons davant de la prova d'eliminació, ideada per xef Yong Wu.

El veritable motiu pel qual Tania Llasera ja no estarà a 'MasterChef Celebrity'

En aquesta prova d'eliminació, han hagut de defensar un plat típic de la cuina del país que cadascú li era assignat, amb el lliurament d'una bandera. Entre ells, Corea, Tailàndia, les Filipines o el Japó. A més a més, havien d'encertar els ingredients del seu plat per sumar minuts al temps de cuinat.

Captura de Tania Llasera plorant amb Blanca Romero al programa 'MasterChef Celebrity' de RTVE
Tania Llasera amb Blanca Romero a 'MasterChef' | RTVE

Així doncs, Tania Llasera es presentava davant del jurat amb un plat de 'tikka masala', que no va tenir gaire èxit. «Si pots fer un 'curry qualsevol', hauries de poder fer un 'tikka masala'», li va dir Jordi Cruz, fent referència a una de les receptes que inclou al seu llibre.

«No ho he cuinat mai i no sap a 'tikka masala'», responia Tania. El resultat va ser regular: «Sap més o menys, però no ho has acabat de fer bé. Hi ha cruesa a les espècies, a les verdures...», afegia el xef. «No t'has anat a l'ortodox sense tenir temps i has caigut al fang», concloïa.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Jordi Cruz a Tania Llasera: «Has caigut al fang»

A continuació, l'única cosa que va poder fer la presentadora va ser pregar perquè la resta dels seus companys haguessin cuinat pitjor que ella, però no va ser així. Els davantals negres que millor van defensar la prova, segons el jurat, van ser Toñi Moreno i Jorge Sanz.

També se salvaven de l'expulsió, Álvaro Escassi i Laura Londoño, encara que amb menys encert. Tot i tenir el pin de la immunitat, l'actriu baixava «al fossat» quan Jesulín va tenir l'oportunitat de rescatar un davantal negre a canvi d'un davantal blanc. I va canviar Daniel Illescas per Laura Londoño.

Respecte al «dol final» estava entre Tania Llasera i la seva companya, Blanca Romero. Finalment, l'actriu es va tornar a deslliurar. «Me'n vaig amb un munt de gent meravellosa, fins i tot Jesulín», reconeixia Tania entre llàgrimes, abans d'abandonar definitivament les cuines de 'MasterChef Celebrity'.