Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Karina plorant al confessionari de GH VIP durant el segon debat

Karina abandona la casa de Guadalix de 'GH VIP 8'

Karina activa el protocol d'abandó a 'GH VIP 8'

Karina ha estat un dels fitxatges estrella d'aquesta edició de 'Gran Hermano VIP'. Tot i això, per a la cantant no ha estat gens fàcil enfrontar-se a un concurs d'aquest calibre als 76 anys. Per això, l'artista ha manifestat les seves intencions d'abandonar el concurs, ja que no es troba «amb forces» per seguir endavant.

Encara que aquesta no és la primera vegada que això passa. Segons han explicat a 'Socialité', tot apuntava que, ahir a la nit, en el debat presentat per Ion Aramendi, sí que abandonaria la casa de Guadalix.

Karina activa el protocol d'abandonament a 'GH VIP 8'

Karina ha aconseguit captivar l'audiència amb la seva personalitat entranyable i divertida. Tot i ser la concursant més longeva, l'artista acceptava el repte del concurs.

Però sembla que la mítica cantant de 'Las flechas del amor' ja no pot més amb el concurs i necessita abandonar el reality. Tot i que fa unes setmanes ja va manifestar que estava «molt cansada» i que el seu estat físic no li permetia seguir al programa, aquesta vegada sembla ser la definitiva.

Fotografia oficial de Karina a 'GH VIP 8'
Karina comunica a l'organització les seves intencions d'abandonar | Mediaset

Tal com ha mostrat 'Socialité' en exclusiva, Karina s'ha trencat al confessionari on ha deixat clar que vol abandonar el programa de manera definitiva. El programa de María Patiño avançava alguns dels motius que ha donat per activar el protocol d'abandó.

«Us juro pel més sagrat que em trobo molt malament. Jo me'n vull anar, el cap m'explotarà, ningú em fa cas. Estic molt aclaparada, em trobo malament», revelava al confessionari. Tot i que han intentat animar-la, sobretot Laura Bozzo, que és un dels seus grans suports a la casa, tot apunta que no hi ha marxa enrere.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

«Tu ets un referent per a moltes dones de la teva edat, i seràs un exemple de fortalesa», l'animava Laura Bozzo, però sembla que la situació està en un punt de no retorn. Karina reconeixia que «no tinc forces, ja no puc més, estic a les vostres mans».

La sortida de Karina de 'GH VIP' és una realitat

Ahir a la nit, al debat, es coneixia finalment si Karina optava per abandonar el reality. En el cas que, finalment, Karina optés per sortir, el programa hauria preparat una sortida del reality amb magnificència, valorant així la gran força de Karina d'haver-se atrevit a concursar a la seva edat.

Ion Aramendi rostre alegre presentant el primer debat de GHVIP8
Karina comunicava la seva decisió ahir a la nit al debat de 'GH VIP 8' | Telecinco

La sortida de Karina, finalment, és tota una realitat. Ella mateixa revelava que aguantaria fins diumenge per no perjudicar els companys per la prova setmanal. «Ara que sé que Oriana se n'ha anat, jo també me n'aniré, abandonant ella m'ha donat més força per expressar el desig voler anar-me'n, aguantaré fins diumenge per la prova però jo me'n vaig d'aquí», confessava.