Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jessica Bueno seria amb una flor vermella als cabells i uns grans pendents a la Fira d'Abril de Sevilla

Pablo Marqués, xicot de Jessica Bueno, ja ha respost al missatge de 'GH VIP'

Pablo Marqués s'ha pronunciat a les xarxes socials

Pablo Marqués ha reaccionat a les paraules que Jessica Bueno li va dedicar al seu bloc fa uns dies. La model segueix endavant a 'GH VIP 8', però no pot evitar trobar a faltar el seu xicot. Pablo i Jessica van començar una relació el mes de març passat i participar al reality ha suposat un fre als seus primers mesos de romanç.

De fet, es va especular amb una possible ruptura que els dos protagonistes s'han encarregat a desmentir. Primer, la sevillana amb unes precioses paraules cap a Marqués i després l'empresari amb un missatge que ha compartit a les xarxes socials.

Pablo Marqués respon a les paraules de Jessica Bueno

Pablo Marqués va arribar a la vida de Jessica Bueno el mes de març passat, poc temps després que la model trenqués amb Jota Peleteiro. Durant la seva estada a 'GH VIP', Bueno ha parlat sobre la seva nova relació compartint amb els seus companys el que va sentir només veure'l.

Ha confessat que era «l'home perfecte» i va lloar la «paciència» que va tenir amb ella des del principi. Feia poc que s'havia separat de Peleteiro i la sevillana no es volia precipitar. Va començar com una amistat que, a poc a poc, es va acabar transformant en amor.

Jessica Bueno durant la seva bronca amb Oriana a la casa de GH VIP
Jessica Bueno troba a faltar el seu noi | Mediaset

Tot i això, entrar a la casa de 'Gran Hermano' va suposar separar-se poc temps després de començar. Es va especular que participar al reality va provocar una ruptura a la parella que ara s'ha demostrat no ser certa.

Jessica ha confirmat que segueix molt enamorada de Pablo, a qui li va dedicar unes sentides paraules al seu bloc. «És molt difícil no saber res de tu[...] Imagino la teva cara i les teves abraçades cada segon», escrivia.

La reacció de Marqués no ha trigat a produir-se i corresponia a la seva noia amb un missatge publicat a les seves xarxes. Des que Bueno va entrar a Guadalix, l'empresari no ha deixat de demostrar-li el seu amor amb nombroses mostres d'afecte.

L'última va ser en resposta a les paraules que li va dedicar la sevillana, on confessa com n'està d'orgullós i enamorat. «M'agrada que la gent vegi la qualitat humana tan gran que tens i la comparteixis amb tots», començava dient. «Des del primer moment vaig saber que les nostres abraçades tenien una energia especial», afegia.

Pablo Marqués i les seves paraules romàntiques a l'ex de Kiko Rivera

Pablo està seguint molt de prop el concurs que la seva parella està fent a 'Gran Hermano' conscient del que significa per a ella. Tot i que reconeix que és una experiència única, no pot evitar trobar a faltar els moments que han passat junts.

No obstant això, malgrat com de difícil li està resultant no ser-hi, l'únic que desitja és que segueixi endavant. «Et trobo a faltar tant, però alhora vull que gaudeixis el teu moment», argumentava.

Pablo destaca en el seu missatge com d'«orgullós que em fas sentir» i el que representa Jessica a la seva vida. «Ets la meva inspiració, el meu motor», escrivia. Per acabar, Marqués confirma que la seguirà esperant el temps que calgui «per abraçar-te més fort».

Jessica Bueno i Pablo Marqués estan molt enamorats |

«Per mi ja hem guanyat, ja t'ho explicaré. T'estimo Jess», s'acomiadava l'empresari. Els començaments de la relació no van ser gens fàcils per a l'ex de Kiko com ella mateixa va confessar durant el reality.

No estava segura si s'havia precipitat, ja que la seva ruptura amb Peleteiro era molt recent. Per això, va revelar haver-se plantejat deixar Pablo per obligar-se a ella mateixa «a no estar amb ningú, a no estar amb ell».

Tot i això, l'amor que sentia per Marqués era molt més fort que els seus desitjos de deixar-lo i va decidir deixar-se portar. Avui dia, tots dos estan molt enamorats i han demostrat que estar separats només els ha servit per consolidar la seva relació.