Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Bertín Osborne amb rostre neutre posant per a un retrat

L'estat de Bertín Osborne preocupa els seus: per què «està de baixada»

Bertín Osborne travessa per un moment delicat després de les darreres informacions

Bertín Osborne es manté al punt de mira des que va sortir a llum la seva propera paternitat amb Gabriela Guillén. Moltes són les informacions que han aparegut des de llavors, l'última que es vol sotmetre a la prova de paternitat del nadó que està en camí. Ara, a més, ha transcendit que el cantant es troba de baixada, cosa que té intranquil al seu entorn més proper.

Bertín Osborne no esperava ser objecte de tants titulars després de conèixer-se que Gabriela Guillén, amb qui havia mantingut una relació sentimental, estava embarassada. Després va aparèixer Chabeli Navarro i, més recentment, Encarna Navarro. L'artista s'ha convertit en protagonista involuntari d'informacions que no tenen res a veure amb la seva carrera com a cantant i presentador.

Bertín Osborne es troba en un dels seus pitjors moments

Pel que sembla totes aquestes informacions relacionades amb la seva persona haurien afectat l'estat anímic del presentador de 'Mi casa es la tuya'. Així ho confirmava Marisa Martín Blázquez a 'Fiesta', programa de Telecinco en què treballa. El cantant s'ha vist sobrepassat per la situació: «Ho està passant fatal per la família, també està una mica enfadat i de baixada».

Fotomuntatge de Bertín Osborne a un photocall de Sevilla el 2020 i totes les seves filles en un esdeveniment de Hoss Intropia 2023
Bertín Osborne està preocupat per com està afectant les seves filles aquesta situació | GTRES, @alejandra_osborne

Unes paraules que denoten la preocupació de l'exmarit de Fabiola Martínez pel seu entorn més proper. Així, les filles del presentador estan fartes que els reporters els preguntin pel seu pare i desitgen que tot s'acabi d'una vegada. Bertín, segons ha explicat Pipi Estrada a l'esmentat programa, reconeix estar travessant per una etapa difícil i que «és temps de tempesta i està amb el paraigua, ja sortirà el sol».

La vida privada del cantant va saltar a la palestra quan Gabriela Guillén va revelar que estava embarassada de Bertín Osborne. Setmanes abans ja així havia parlat de la seva possible relació sentimental. Aleshores Bertín va sortir al pas per desmentir-ho: ''Tinc 25 amigues especials més, però no tinc relació de parella amb ningú, ni amb Gabi tampoc'.

Captura de pantalla de 'Vamos a ver' mostra Pepe del Real entrevistant Marcia Di Lele, suposada amant de Bertín Osborne
Marcia Di Lele és l'última dona que ha reconegut tenir relacions amb Bertín Osborne | Mediaset

Des de llavors són diverses les dones que han explicat públicament haver mantingut relacions amb ell. L'última, Marcia Di Lele, que divendres passat explicava al programa 'Vamos a ver' que havia tingut una relació especial amb Osborne. La brasilera assegurava que havia quedat amb el cantant diverses vegades durant més d'un any.

Di Lele va relatar com es veia amb el cantant durant el temps en què aquest estava casat amb Fabiola Martínez. Es veien en un hotel on accedien per separat per evitar aixecar sospites. Així, el testimoni de la també ex de Kiko Rivera, se suma a les acusacions d'Encarna Navarro, Chabeli Navarro i Gabriela Guillén.

Bertín Osborne al seu concert amb els músics darrere a Elx assenyalant el públic
Les darreres informacions sobre Bertín estarien afectant la seva imatge i negocis | Europa Press

L'huracà mediàtic en què està embolicat Osborne estaria afectant «la seva imatge i negocis». Les últimes setmanes s'ha comentat que el cantant podria haver fet un acostament amb Gabriela Guillén, circumstància que ell mateix es va encarregar de desmentir. La veritat és que el presentador ha deixat clar que no tindrà una relació paternofilial amb el seu futur fill.

El cantant està preocupat per com la situació està afectant la família

Va ser fa dos divendres quan Paloma García Pelayo revelava al programa 'Y ahora Sonsoles' l'última decisió d'Osborne en relació amb el fill que espera Gabriela Guillén. La periodista revelava que tots dos feia temps que no tenien contacte, ja que el cantant hauria notat una actitud interessada per part seva, cosa que l'hauria allunyat encara més.

Gabriela Guillén amb ulleres de sol al costat d'un taxi acudint a l'hospital
Bertín Osborne està disposat a demanar una prova de paternitat un cop neixi el nadó que espera Gabriela Guillén | Europa Press

«Bertín ha pres una decisió, es vol fer una prova de paternitat. És una qüestió de lògica familiar perquè ho deu a la seva família, als seus fills, a Fabiola, a les seves germanes... a tota la seva família, està decidit, esperarà que aquest nadó neixi» afirmava la col·laboradora.