Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla Rocío Flores amb rostre somrient

Rocío Flores confirma on està vivint des que ja no treballa a Telecinco

Rocío Flores reprèn la seva vida i s'estableix definitivament a la seva nova llar

Rocío Flores ha fet un gir radical a la seva vida des que les seves negociacions amb Telecinco van arribar a un final. La filla d'Antonio David no va aconseguir arribar a un acord amb la productora d'Ana Rosa i va posar fi a la seva carrera televisiva.

El seu fort va ser una trajectòria fugaç, però intensa. Va aterrar per primera vegada al plató de 'GH VIP' per defensar el seu pare i, des d'aleshores, era una habitual als programes. La seva vida transcorria entre Madrid i Màlaga, però ara que tot s'ha acabat ha escollit el seu nou lloc de residència.

Rocío Flores confirma on viu després de reprendre les regnes de la seva vida

Rocío Flores va aconseguir la fama de la mà del seu pare i va acabar baixant de manera vertiginosa. Els seus conflictes familiars la van posar a primer pla fins que va decidir deixar de pronunciar-s'hi. Va començar, llavors, el declivi de les seves aparicions a la televisió fins a abandonar definitivament el món mediàtic.

La seva intensa trajectòria professional va acabar passant-li factura i va passar de ser una nena afligida a un personatge molt polèmic. Tot i això, va saber treure-li el costat bo i els seus seguidors van augmentar de manera considerable.

Pla mitjà Rocío Flores amb rostre sorprès en 'El Programa de Ana Rosa'
Rocío Flores va deixar de col·laborar a la televisió fa anys | Telecinco

Aquest fet va cridar l'atenció d'algunes marques que van voler comptar amb ella per publicitar els seus productes. Així va ser com Rocío Flores va començar a dedicar-se a les xarxes socials com a influencer.

Deixar la televisió va fer que la seva estada a Madrid s'anés reduint i, avui dia, pràcticament només va de visita a la capital. Rocío té la seva residència establerta a Màlaga on viu des de fa anys amb el seu xicot, Manuel Bedmar.

Stories de Rocío Flores a Instagram al passeig de Màlaga i ensenyant un iot al port
Rocío Flores està orgullosa de residir a Màlaga | Instagram, @rotrece

La parella va decidir instal·lar-se en un luxós pis que han anat condicionant al seu gust en una de les zones més exclusives de la capital andalusa. Allí és on la filla d'Antonio David s'ha refugiat de les polèmiques que han sorgit i on ha refet la seva vida.

A més, a Màlaga també hi resideix el seu pare després de separar-se de Marta Riesco fa uns mesos. Rocío visita sovint l'exguàrdia civil, que també conviu amb el seu fill, David Flores. De fet, fa poc Rocío el va anar a visitar després de tornar del seu viatge a Mèxic i va compartir amb els seus seguidors les impressionants vistes.

Rocío Flores sempre al costat de la família

Rocío sempre ha presumit de ser molt familiar i vetlla pel benestar de la seva gent. Principalment del pare i dels seus germans. La decisió d'instal·lar-se a Màlaga va ser motivada pel desig d'estar a prop de la família i també del seu xicot.

Manuel treballa a la capital andalusa i ha patit el buit que deixava Rocío quan marxava a Madrid. A causa del seu treball a la televisió, la jove passava llargues temporades allunyada dels seus.

Rocio Flores i Manuel Bedmar al Festival Starlite Occident a 11 d'agost de 2023 a Marbella
Rocío Flores conviu amb el seu xicot, Manuel Bedmar, a Màlaga | Europa Press

Però ara que el seu camí televisiu ha arribat al final, s'ha instal·lat definitivament a Màlaga. Allà és on ha crescut i on té el cercle més íntim d'amics amb qui sempre s'ha relacionat.

Rocío ha reprès les regnes de la seva vida i viu totalment allunyada de polèmiques i enfrontaments. El seu únic desig és continuar treballant en allò que li agrada i deixar enrere tot el que ha patit durant els seus anys a la televisió.

Sembla haver-ho aconseguit a jutjar per les seves publicacions a Instagram, on presumeix de la seva nova vida. La jove continua focalitzada en la seva feina a les xarxes encara que li resulta complicat estar allunyada de les polèmiques.

Fa poc va ser acusada d'una suposada estafa piramidal que Rocío es va encarregar de desmentir. Va negar que el seu negoci fos il·legal i va demanar que la deixessin seguir endavant amb la seva vida i amb el seu objectiu de llaurar-se un futur.