Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura de 'Supervivientes' amb Adara Molinero al plató enfadada el 2 de juliol de 2023

La relació d'Adara Molinero amb el seu pare: els problemes que han superat

Adara Molinero va confessar en quin punt està ara la relació

Adara Molinero ha estat una de les concursants de reality que més moments ha regalat a l'audiència. La vida amorosa de la madrilenya ha ocupat hores de pantalla i ha estat analitzada fins a l'extenuació.

No obstant això, hi ha un altre àmbit a la seva vida que també ha estat retransmès per televisió. Ens referim als seus conflictes familiars i a la truculenta relació que ha mantingut amb el seu pare. Analitzem els problemes que van haver de superar i si, avui dia, hi ha una relació cordial entre ells.

Adara Molinero i el que la va separar del seu pare

Adara Molinero feia el salt als realities gràcies a 'Gran Hermano' donant clares mostres que el seu fort era la televisió. Però si alguna cosa va provocar un gir radical a la seva vida va ser el seu romanç amb Hugo Sierra amb qui va tenir el seu fill Martín.

Després de la separació dels pares d'Adara, aquesta i Jesús Molinero van perdre el contacte. Amb el temps el van reprendre i van demostrar aquesta afinitat quan la madrilenya va participar a 'GH VIP 7'. Tot i això, el que desconeixia l'exgran germana era que aquesta relació s'acabaria trencant per culpa de la seva exparella.

Adara Molinero fent un petó a la galta amb els ulls tancats a Hugo Sierra, que està somrient
La ruptura entre Adara i Hugo va separar la madrilenya del seu pare | Redes sociales

Jesús tenia una amistat amb Hugo, i Adara va sentir que el seu pare es va posicionar al costat d'ell quan van trencar el seu romanç. Un fet que li va provocar un profund dolor i que va fer que pare i filla es distanciessin.

Adara va manifestar més d'una vegada el seu desig de «recuperar la relació», però per això necessitava que Jesús reconegués els seus errors. «Que s'adoni de com va ser de dolorós que entengués més la parella de la qual m'havia de separar que a mi».

Primer pla d'Adara Molinero plorant en el plató de 'Gran Hermano VIP'
Jesús Molinero va prendre partit per Hugo Sierra deixant Adara sola | GTRES

Després d'això, la filla d'Elena Rodríguez va decidir trencar tot contacte amb Jesús fins que aquest va reaparèixer a 'Secret Story'. Aprofitant que Adara tornava a un reality, el seu pare va decidir acostar postures i propiciar la reconciliació. Ha afirmat que mai es va posicionar al costat d'Hugo i que no li va donar mai l'esquena, «sempre m'has tingut», ha manifestat.

L'exhostessa va decidir perdonar-lo i van recuperar la relació. Fins que Adara va posar rumb a Hondures on va tornar a confessar que, una vegada més, havia perdut el contacte amb el pare.

Adara Molinero i la seva situació familiar actual

L'última vegada que Adara va esmentar al seu pare va ser quan va realitzar la prova del pont de les emocions a 'Supervivientes'. L'exsupervivent va anar passant esglaó a esglaó fins que es va esfondrar parlant sobre com estava actualment la relació.

Va deixar caure que Jesús i ella feia temps que no es parlaven i va manifestar el dolor tan gran que això li ocasionava. «Cada vegada que passa, em destrossa realment, que em deixi de parlar o que no em truqui, em mata», va confessar sense poder contenir les llàgrimes.

Primer pla d'Adara Molinero plorant mirant a càmera a la palapa de 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero confirma que actualment no té relació amb el seu pare | Mediaset

La influencer afirma que ella ha intentat diverses vegades acostar postures amb ell, però «sempre acaba igual». El que l'ha portat definitivament a no continuar-ho intentant. «Aquesta vegada no espero res», va comentar deixant clar que Jesús ha deixat de formar part de la seva vida.

Tot i això, malgrat tots els problemes pels quals han passat, Molinero no tanca la porta de manera definitiva. Encara que aquesta vegada no serà ella qui faci el primer pas, sí que està disposada a entaular una conversa en el cas que el seu pare ho vulgui fer.

Jesús Molinero, pare d'Adara, en un plató de Telecinco
Jesús Molinero segueix sense parlar-se amb la filla | Mediaset

«Crec que qualsevol relació es pot salvar. Simplement cal parlar, que les coses siguin recíproques», ha sentenciat. Per la seva banda, Jesús va preferir no intervenir al concurs de la seva filla per primera vegada a la televisió. Ha afirmat que «no l'estic seguint», donant així l'esquena a l'aventura de la seva filla a Hondures.