Primer pla de Susanna Griso somrient a la presentació d'Atresplayer

Susanna Griso marxa d''Espejo Público': tot el que se sap del seu inesperat adeu

L'última vegada que va aparèixer a la pantalla va ser dijous passat

Fa quatre dies que Susanna Griso ja no està al capdavant d''Espejo Público'. La seva absència al programa s'ha notat considerablement i ara és Lorena García la que s'encarrega de presentar el matinal d'Antena 3.

Susanna desapareix quatre dies del plató

Susanna Griso va i ve quan li ve de gust. Des de divendres passat que al programa d''Espejo Público' ens trobem a Lorena García conduint l'espai en comptes de Griso. Però on ha anat la catalana?

El seu programa té la mania de fer aquests canvis sense explicar-ne el motiu, però gràcies a una dada important, podem deduir què ha anat a fer la presentadora d'Antena 3. El passat diumenge 8 d'octubre, Susanna Griso va fer els 54 anys i intuïm que s'ha agafat unes vacances exprés de quatre dies, ja que des de dijous que no apareix a la pantalla.

Diferents fonts d'Antena 3 han confirmat aquesta teoria al diari d'EN Blau. Segons aquestes fonts, Susanna Griso«ha anat a celebrar el seu aniversari, no sabem on».

Així doncs, Griso se n'ha anat sigil·losament de vacances a celebrar el seu aniversari, sense revelar res a les xarxes socials. Potser ha aprofitat aquests dies per fer una petita escapada amb les filles, qui sap? De moment no sabem quan tornarà i mentrestant Lorena García és qui està al capdavant del programa.

'Espejo Público' no puja audiències

Susanna Griso ha començat la temporada d''Espejo Público' amb unes audiències baixes. En un passat, l'espai matinal d'Antena 3 competia directament amb el 'Programa de Ana Rosa' a Telecinco. Un espai l'èxit del qual era gairebé impossible de superar.

Tot i que aquests resultats no eren una cosa d'Ana Rosa perquè quan la presentadora va estar fora un any per càncer, Griso seguia sent derrotada per altres programes.

Per aquesta raó, Antena 3 ha decidit portar una mica de Telecinco a la seva cadena. D'aquesta manera, a 'Espejo Público' han fitxat cares com Miquel Valls, Gema López, Nando Escribano, Carmen Borrego o Gloria Camila, entre d'altres.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Susanna Griso es trenca en directe

Abans d'anar-se'n d'Espejo Público', Susanna Griso es va trencar en escoltar el testimoni d'un jove de 22 anys que tenia dues feines per tirar endavant la seva família.

La presentadora es va sentir molt commocionada en escoltar la història de Nando, el jove tiktoker. Durant l'entrevista, Nando va repassar la seva dura infància i Susanna Griso no va poder reprimir les llàgrimes.

Imatge de Susanna Griso abraçant Nano, el jove que s'ha fet viral a 'Espejo Público'
Susanna Griso es va emocionar durant l'entrevista | Atresmedia

Nando va deixar els estudis per ajudar la seva mare i mantenir la seva família. Va començar a treballar a la construcció i actualment compagina el seu treball de repartidor en un centre de logística, amb el de cambrer.

També va explicar que el seu pare era alcohòlic i que va patir maltractament per part d'una de les parelles de la seva mare: «Es va tornar boig quan va morir la seva mare i va començar a pagar-ho amb nosaltres, ens pegava pallisses...», va explicar.

Susanna Griso va aprofitar per donar un consell al jove, que s'ha viralitzat a les xarxes socials: «La televisió, les xarxes socials, tot és molt efímer. Treu només el que és bo, però has de mantenir la ment molt freda» .