Imatge de l'actor Carlos Cuevas en una imatge penjada al seu perfil de Twitt

Carlos Cuevas sorprèn i explica tot el que va viure de vacances: «A punt de plorar»

L'actor ha confessat com van ser les vacances al programa de Marc Giró

Carlos Cuevas és, sens dubte, un dels actors més estimats del nostre país. Els seus passos són molt seguits pels seus seguidors, que sempre estan pendents de les últimes aparicions públiques.

Fa uns dies, unes declaracions per a 'Que no surti d'aquí', el programa de premsa rosa de Catalunya Ràdio, el situaven al punt de mira. L'actor va dir que preferia viure a Barcelona, i no a Madrid, encara que s'hagi de desplaçar molt fins a la capital.

Ara, la seva última aparició pública torna a ser al punt de mira. Aquest dilluns, 9 d'octubre, l'actor va ser el primer convidat de la segona temporada de 'Late Xou', de Marc Giró. Allí, igual que sempre, va sorprendre amb les paraules.

Carlos Cuevas: «A punt de plorar»

Carlos Cuevas ha estat protagonista per les vivències que va explicar. Després de presentar 'La Ternura', la nova comèdia en què participa el català, Giró els va proposar un joc als convidats.

Realitat o ficció va ser el joc que els va proposar el presentador del programa i, a partir d'aquí, Carlos Cuevas va explicar les dures vivències que va viure en un viatge amb amics.

Un viatge somiat a Indonèsia va ser de la pitjor manera possible. Concretament el 2018, quan el català va viatjar amb uns amics per gaudir del país i de les seves illes. Tot i ser un destí idíl·lic, no va ser tot com esperaven, van patir un total de 27 terratrèmols i dues alertes de tsunamis.

Les il·lusions amb què van viatjar fins al destí van anar disminuint a mesura que passaven els dies. Tot just arribar, va erupcionar el volcà de l'illa de Lombok, i ells es trobaven molt a prop, per la qual cosa van haver de refugiar-se.

I no només una vegada, perquè una alerta de tsunami va acabar amb una evacuació nocturna a les 4 del matí. Segons va detallar l'actor, l'alarma va provocar que es despertessin tant ell com els seus amics espantats, juntament amb la resta de població. La gent sortia molt ràpid, fins i tot ha detallat que un home va sortir nus.

Quan van decidir sortir i escapar del possible tsunami, es van trobar amb un senyor que els va fer entrar pànic. Els va dir que venia de la platja i que no hi havia aigua al mar, un dels efectes que anticipa un tsunami. En aquest moment, Carlos Cuevas va confessar que «estàvem molt espantats, a punt de plorar».

Davant la situació, van decidir agafar unes motos i allunyar-se'n. Se'n van anar fins a un turó, on van esperar que els tremolors s'aturaran. Sens dubte, un viatge que no va ser com esperaven, però que els va ensenyar els riscos de la natura.

Un cop va acabar de contar la història al programa, l'actor va revelar que era certa i que no es tractava de cap pel·lícula en què havia participat. Tot i això, ensurts que s'han convertit en anècdotes per al català.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!