Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Rivera seriós al carrer

La reacció de Kiko Rivera quan li pregunten pel casament d'Asraf Beno

Kiko Rivera ha tingut un gest revelador a hores de l'enllaç nupcial

Kiko Rivera no vol perdre el temps amb la premsa del cor. I encara menys si el tema pel qual li pregunten és un sobre el qual no desitja saber absolutament res.

Gairebé sempre sol ser força tallant amb els reporters d'agències. I està clar que no va tenir un bon dia perquè la seva actitud no va ser la més educada.

Kiko Rivera sap, com tota Espanya, que aquest divendres, 13 d'octubre es casa la seva germana. Isa Pantoja i el model Asraf Beno contrauran matrimoni després d'un lustre de relació.

Un casament en què Isa patirà nombroses absències per part de la seva família, i un serà el del famós DJ.

I a més, la seva mare Isabel Pantoja serà una altra de les que no aniran a un enllaç. Un que, sens dubte, està marcat pels escassos membres de la família Pantoja que aniran a l'esdeveniment a Sevilla.

Kiko Rivera reacciona així després de ser preguntat pel casament d'Isa Pantoja

Només s'espera la presència de la cosina de la jove peruana, Anabel Pantoja, que ha confirmat fa temps que anirà a Sevilla.

Kiko Rivera seriós amb una gorra groga i negra, ulleres de sol i una ampolla d'aigua a la mà a l'aeroport
Kiko Rivera prefereix guardar silenci davant de les preguntes de la premsa sobre l'enllaç | Europa Press

Kiko Rivera s'ha desentès des de fa temps d'un casament on creu que no pinta res. I és que la seva presència era impossible des de fa temps perquè la relació amb la seva germana Isa Pantoja és totalment inexistent

I especialment des d'aquella exclusiva perjudicial que va afectar massa la seva germana. Una on explicava certes intimitats, com que, en un moment donat, va voler acabar amb la seva vida de forma voluntària.

Isa Pantoja no li va perdonar allò i el pas del temps no ha fet més que empitjorar la relació entre tots dos germans. Per això no estranya que Kiko Rivera hagi respost amb un gest totalment revelador a la premsa.

Kiko Rivera guarda silenci després de ser qüestionat per l'enllaç d'Isa i Asraf

Un que fa pensar que no es recordarà de la seva germana aquest divendres en el moment que ella i la seva parella es donin el 'sí, vull' a Sevilla.

Kiko Rivera està aliè a tot plegat. I segueix treballant en els seus compromisos professionals que els darrers dies l'ha portat a la ciutat de Barcelona.

Quan tornava a Sevilla amb destinació a la seva residència de Castilleja de la Cuesta, aquest ha estat preguntat a l'aeroport de la capital sevillana. L'han qüestionat per un enllaç que està a punt de dur-se a terme i que afecta una familiar molt propera.

Slfie d'Isa Pantoja amb Asraf Beno mirant a càmera molt somrients
Kiko no ha enviat cap missatge a la seva germana ni a Asraf a hores de casar-se | Instagram, @isapantojam

La veritat és que s'ha vist un Kiko Rivera molt seriós. Amb tot, aquest ha guardat silenci davant de qualsevol tipus de pregunta relacionada amb la seva germana i el seu futur marit.

Els reporters de premsa li han preguntat per aquests imminents casaments. I si volia enviar-li un missatge especial a la seva germana davant del dia més important de la seva vida.

El Dj no volia ser protagonista a escasses hores de l'enllaç

El cas és que Kiko Rivera va esquivar molt les preguntes. Aquest anava acompanyat per un amic que va intentar que no el molestessin gaire mentre abandonava l'aeroport.

Sens dubte, aquest va aguantar estoic les preguntes dels reporters d'agència. Però des d'un primer moment tenia clar que no diria absolutament res, perquè és un assumpte que no el preocupa gens ni mica.

Mentrestant, la seva germana i el futur marit es preparen i ultimen els detalls de l'enllaç. I tot quan només queden unes hores perquè contreguin matrimoni després de cinc anys de relació.