Imatge primer pla d'Aitana Ocaña seriosa amb la mirada fixa

Aitana també esclata pel cas Rubiales: la seva explicació és contundent

Aitana Ocaña és una de les moltes famoses que ja s'han pronunciat sobre el polèmic petó del Mundial

Aitana Ocaña ha elegit el seu bàndol en el cas Rubiales. La cantant és a Ciutat de Mèxic preparant la seva gira per Llatinoamèrica. I no ha pogut evitar entrar en el tema que està en boca de tothom.

La imatge del president de la RFEF fent un petó sense consentiment a Jenni Hermoso ja ha recorregut tot el món. La polèmica que s'ha creat arran d'aquest gest ha desencadenat un cúmul d'esdeveniments complicats.

Aitana Ocaña parla sobre el cas Rubiales

Davant d'aquest embolic, diferents famosos s'han pronunciat, titllant a Rubiales com un agressor que no hauria de tenir el lloc que té.

Aitana Ocaña no s'ha allunyat gaire d'aquest guió. «És clar que l'hem recolzat», començava la cantant en referència al que havia passat amb Jenni Hermoso al Mundial.

«Em sembla una cosa completament horrible, que hagin estat campiones del món, que això és una cosa espectacular, i se n'estigui parlant només d'això», va remarcar Aitana Ocaña davant els micròfons.

Pla mig de la cantant d''Operación Triunfo', Aitana Ocaña somrient
La cantant Aitana es pronuncia sobre el tema | Europa Press

Aitana: «Tant de bo aquestes coses no tornin a passar més»

I és que la victòria de la Selecció Espanyola de Futbol Femení sembla que hagi passat a un segon pla. El polèmic petó de Luis Rubiales a Jenni Hermoso ha passat a ser el veritable protagonista del Mundial. I ha deixat a l'ombra l'esforç de les campiones del món.

«Per mi és important que se'n parli per exposar-ho i que no torni a passar més. Que se'n parli obertament i que es digui 'no és no', i que si no hi ha un 'sí' segueix sent 'no'», va sentenciar la cantant Aitana Ocaña.

Aitana Ocaña es va mostrar molt ferma a la seva opinió. I, igual que les companyes d'equip de Jenni, com Aitana Bonmatí o Alexia Putellas, ha donat tot el suport a la jugadora.

Demanen la dimissió de Rubiales

Luis Rubiales va enfadar molt el públic després de les seves declaracions en una junta urgent de la RFEF. Darrere el crit de «No dimitiré!», el president de la federació es mantenia ferm en la seva decisió.

Dies després, la FIFA va considerar que el millor era inhabilitar-ho per 90 dies. I la mare de Rubiales es va tancar en una església, on va començar una vaga de fam per la cacera que el seu fill està patint.