Muntatge d'un primer pla de Julia Janeiro

Julia Janeiro té el mateix caràcter que María José Campanario: les proves

Julia Janeiro no pot amagar en què s'assembla a la seva mare

Julia Janeiro començava l'estiu mostrant ben orgullosa un nou tatuatge a l'esquena poc després de trencar amb la seva parella, el futbolista Tommy Rossi. La jove fa una vida independent lluny dels seus pares des que va complir la majoria d'edat. De Julia, que pel que sembla té el mateix caràcter que la seva mare, coneixem els seus gustos i aficions per les seves publicacions a les xarxes socials.

Tot i la popularitat dels seus pares, la filla del torero i l'odontòloga ha optat per mantenir-se al marge dels mitjans. Per exemple, encara no ha participat en cap 'reality' ni ha concedit cap entrevista. Només sabem d'ella pel contingut que publica en plataformes com Instagram o TikTok.

Julia Janeiro comparteix un tret de la seva personalitat amb la seva mare

Però no només això, de les declaracions dels seus progenitors als mitjans també és possible conèixer una mica millor com és la germana petita d'Andrea Janeiro. Així, amb motiu de la majoria d'edat, María José Campanario donava unes declaracions al diari La Razón en què revelava una mica més de la personalitat de la seva filla.

«Julia té molt de caràcter, com jo, però és igual de menfotista que el seu pare», revelava Campanario a l'esmentat diari. Un moment en què la catalana va reconèixer que Julia portava bé la persecució de la premsa: «Julia està molt tranquil·la. La premsa l'ha estat seguint i fent fotos, però ho porta amb naturalitat, que és el que li hem inculcat des de ben petita».

Muntatge en primer pla de Julia Janeiro i María José Campanario feliços
Julia Janeiro sembla que té el mateix caràcter que la seva mare | GTRES, España Diario, @julsjaneiro, Instagram

A més a més, ja va avançar, i no s'equivocava, que la seva filla es mantindria allunyada dels mitjans. «Ella és una noia molt educada, però no té pensat donar declaracions», afirmava l'odontòloga després de l'enrenou creat després de complir la majoria d'edat.

Les paraules de María José deixen veure que més enllà de la semblança física, allò que realment s'assemblen és en la personalitat. La noia és conscient de tot allò que implica ser filla de qui és. Tot i això, és una cosa a la qual «no li dona més importància, potser perquè ho ha viscut des de nena», explicava la seva mare.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María José ja va explicar quin tret comparteix amb la seva filla

Julia, mentrestant, segueix amb la seva vida i és habitual que comparteixi amb els seus seguidors allò que li agrada o interessa. Així és habitual veure fotos en què la jove apareix mostrant peces exclusives del seu armari amb postures d'allò més suggeridores. «No ho sembla, però Julia és una noia molt tímida, les xarxes socials no reflecteixen com és algú en realitat», deia en una ocasió Campanario.

Captura de María José Campanario parlant al plató de 'Sálvame'
María José Campanario defensa que la seva filla és una noia tímida | Mediaset

Tímida o no, el cert és que darrerament Julia s'ha mostrat molt activa a TikTok, plataforma a la qual puja balls virals i s'anima amb els 'challenges' del moment. De fet, gràcies a aquesta xarxa social els seus admiradors han descobert que és una jove amb molt de sentit de l'humor.