Primer pla de Jesulin d'Ubrique somrient

Jesulín de Ubrique i la conversa que es nega a mantenir amb Andrea Janeiro

Jesulín de Ubrique té pendent parlar amb la seva filla malgrat tot

Jeuslín de Ubrique va advertir fa temps que tenia una conversa pendent amb la seva filla. Una xerrada que segons va anunciar tindria lloc quan arribés a la majoria d'edat. I la veritat és que la filla de Jesulín ja té 24 anys i, segons sembla, aquell moment mai s'hauria produït.

Va ser Belén Esteban qui va revelar a la televisió que Jesulín de Ubrique pretenia parlar amb la seva filla quan complís els 18 anys. La seva intenció seria explicar-li el perquè de la seva absència com a pare. I malgrat que la col·laboradora sempre ha defensat que ha fet tot el possible perquè Andrea passés temps amb el seu pare, aquest no va semblar haver-ho entès així.

Jesulín de Ubrique va manifestar la seva intenció de parlar amb Andrea

Així, aquestes paraules entre pare i filla podrien ajudar a acostar postures o ben al contrari, distanciar-los encara més. Tanmateix, el que és clar és que Jesulín i Andrea ha compartit pocs moments. I mentre continua sent un interrogant si aquesta trobada ha tingut lloc o no, la veritat és que la relació no és en absolut fluida.

Muntatge de fotos de primer pla d'Andrea Janeiro i el seu pare, Jesulín de Ubrique, ell amb rostre somrient
Jesulín de Ubrique tenia pendent parlar amb la seva filla quan aquesta va assolir la majoria d'edat | España Diario

Segons apuntava fa un temps María Patiño a Socialité aquesta xerrada «és pur fum» i no s'ha produït. A més a més, la periodista assegurava que Belén Esteban estava molt enfadada perquè s'intenti vendre una relació inexistent. «Li molesta molt que de manera intencionada es faci conèixer que la seva relació és més fluida del que realment és», apuntava Patiño.

Aleshores, la presentadora aprofitava els micròfons de Telecincoper enviar un dard enverinat al torero sobre la seva relació amb la seva filla. «És impossible recuperar 18 anys d'absència», sentenciava amb rotunditat.

Belén Esteban, per la seva banda, no ha amagat mai la seva frustració i decepció davant la falta d'implicació de Jesulín en la criança de la seva primogènita. Precisament fa unes setmanes durant la gira de la col·laboradora per Amèrica per al rodatge de la versió de 'Sálvame' per a Netflix, Belén es va referir a aquesta situació. Va ser en un programa d'Universia on va relatar com va ser la darrera trobada entre Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro.

Belén Esteban a 'Superlativas', el podcast de Carlota Corredera, amb rostre neutre
Belén va revelar a 'Univisión' des de quan la seva filla no veu Jesulín | TVienes

Segons sembla, va ser el maig del 2021 l'última vegada que Jesulín de Ubrique es va reunir amb Andrea. Una trobada en què també va estar la seva altra filla, Julia Janeiro i que va ser massa breu. Encara que Belén va preferir no donar-ne més detalls, la seva explicació va deixar en evidència la falta de compromís del torero amb Andrea.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Belén Esteban va revelar la darrera trobada entre Andrea i Jesulín

La de Paracuellos sempre ha reclamat que el pare de la seva filla no hagi estat a prop seu, cosa que no coincideix amb el tracte que dona als altres fills. Malgrat els intents de Jesulín per mantenir la seva vida privada al marge de l'esfera pública, la polèmica al voltant de la seva relació amb Andrea no desapareix. I aquestes recents declaracions de Belén tornen a posar el focus en aquesta situació.

La col·laboradora, durant tot aquest temps, ha defensat que María José Campanario no és la responsable de la relació entre Jesulín i la seva filla. La tertuliana deixava clar en una de les seves darreres intervencions al programa de Telecincoqui era el veritable pare de la seva filla.

Muntatge de fotos de primer pla de Jesulín de Ubrique, Belén Esteban i Andrea Janeiro
Belén no culpa Maria José Campanario de la relació entre Jesulín i la seva filla Andrea | España Diario

Esteban volia mostrar el seu agraïment al seu marit per mostrar el seu suport tot moment. Una intervenció en què la madrilenya va reconèixer que era ell el «veritable pare de la meva filla». Una afirmació que no sabem com s'haurà pres el torero qui va evitar parlar d'Andrea durant la seva entrevista amb Bertín Osborne a 'Mi casa es la tuya'.

L'únic moment en què es va referir als seus quatre fills va ser en manifestar el desig de defensar la privadesa de tots ells. «Tinc molt clar que defensaré a capa i espasa la privadesa total i absoluta del meu fill, dels quatre. No passaré cap línia que pugui perjudicar-los, i tinc clar que he de respectar la voluntat dels meus fills», deia contundent.