Primer pla d'Alexia Putellas seriosa en una roda de premsa

Alexia Putellas envia un missatge clar després de la no dimissió de Luis Rubiales

Alexia Putellas ha dit prou

Alexia Putellas ha dit prou. Després dels esdeveniments de les darreres hores era gairebé impossible no pronunciar-se. I això és el que ha fet la migcampista aquest divendres.

Mentre tothom esperava avui la dimissió de Luis Rubiales, el president de la Federació espanyola de futbol s'ha aferrat al càrrec. I avui ha comunicat davant de l'entitat que no pensa dimitir pels fets.

Segons afirma, el petó amb Jenni Hermoso va ser consentit, motiu pel qual descarta abandonar el càrrec. Tot això malgrat les constants crítiques i pressions de mitjans de comunicació, clubs i fins i tot del govern espanyol.

Alexia Putellas: «S'ha acabat»

Alexia Putellas s'ha pronunciat. Ha estat aquest divendres al migdia quan la futbolista ha dit prou i ha deixat clar què opina del cas Rubiales.

Putellas ha condemnat els actes de Luis Rubiales, el petó no consentit a la seva companya Jenni Hermoso a la final del Mundial de futbol femení. Ha estat a través d'un missatge a les xarxes socials.

«Això és inacceptable. S'ha acabat. Amb tu companya, @Jennihermoso», ha publicat Alexia Putellas al seu compte oficial de Twitter.

D'aquesta manera, Alexia Putellas s'ha posicionat contra Luis Rubiales, i a favor de Jenni Hermoso. De fet, aquesta darrera ja va fer un comunicat fa dos dies a través del sindicat FUTPRO condemnant els fets i en contra de Luis Rubiales.

Imatge d'Alwxia Putellas i Jenni Hermoso amb el guardó del Mundial
Alexia Putellas, a favor de Jenni Hermoso | Europa Press

El Barça, silenci absolut

Qui sí que encara no s'ha posicionat, tot i haver-ho fet ja clubs catalans importants com l'Espanyol o el Girona, ha estat el Barça.

Es tracta del club en què juguen grans estrelles, com la mateixa Alexia Putellas o Aitana Bonmatí, i que també va ser casa de Jenni Hermoso fa tan sols uns quants anys.

Tot i això, el FC Barcelona segueix mantenint silenci a aquestes hores. Fa uns quants dies el club va anunciar que el Laporta no podria assistir a l'Assemblea Extraordinària de la Federació pel cas Rubiales. Així, el president no hi seria present aquest divendres.

Tot i que, segons va informar El Periódico, el Barça «esperava i desitjava que Luis Rubiales donés les explicacions oportunes». I consideraven que les acusacions sobre la seva figura eren «impròpies del càrrec».